De leukste doopkaartjes voor jongens!

Binnen het christendom is het doopsel het sacrament van de christelijke initiatie. De persoon die gedoopt wordt, wordt overgoten met doopwater of erin ondergedompeld. Vaak spreekt men daarbij de doopformule uit. Deze luidt als volgt: “Ik doop u in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest.” Het is een bijzonder moment wanneer je kindje gedoopt wordt. Een moment waarbij je graag wilt dat zo veel mogelijke familie en vrienden dit moment met je kunnen delen. Het is een moment dat gevierd moet worden. Stuur daarom een mooie doopkaart voor een geslaagd doopfeest. De leukste doopkaartjes voor jongens hebben we voor je verzameld. Kijk je gauw mee?

Strak & modern

Moderne tijden vragen om moderne doopkaartjes voor jongens. Zoals deze strak, maar vrolijk vormgegeven kaart. De kleur is helemaal naar je eigen smaak te veranderen, evenals de tekst, natuurlijk. Maak de kaart helemaal af door een mooie foto van je pasgeboren kind uit te kiezen. Mooi, nietwaar?

doopkaartjes voor jongens

De zegen van God

Woorden kunnen veel betekenis hebben. Wat is er dan geschikter dan mooie woorden uit de Bijbel te gebruiken voor je doopkaartje? Zoals bij deze mooie kaart, die ook prima gebruikt kan worden als felicitatie waarbij voor Opwekking 311 is gekozen. Ook het schattige wolkje spreekt zijn zegen uit over je kind. Lief, nietwaar? doopkaartjes voor jongens
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje