De leukste doopkaartjes voor meisjes!

Binnen het christendom is het doopsel het sacrament van de christelijke initiatie. De persoon die gedoopt wordt, wordt overgoten met doopwater of erin ondergedompeld. Vaak spreekt men daarbij de doopformule uit. Deze luidt als volgt: “Ik doop u in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest.” Het is een bijzonder moment wanneer je kindje gedoopt wordt. Een moment waarbij je graag wilt dat zo veel mogelijke familie en vrienden dit moment met je kunnen delen. Het is een moment dat gevierd moet worden. Dan stuur je daarom een mooie doopkaart voor een geslaagd doopfeest. De leukste doopkaartjes voor meisjes hebben we voor je verzameld. Kijk je gauw mee?

Barok & roze

Voor een snoezig kaartje hoef je niet verder te kijken tussen onze doopkaartjes voor meisjes. Dit mooie kaartje, in roze en met een barok randje is te schattig en perfect voor een meisje dat gedoopt zal worden. Maak het kaartje af met een mooie tekst en de nodige informatie aan de binnenzijde.

doopkaartjes voor meisjes

In Scandinavische stijl

Mooie doopkaartjes voor meisjes hoeven niet altijd van allerlei tierlantijnen te zijn voorzien. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit kaartje? Simpel en in Scandinavsiche stijl, wat hartstikke hip is. Met een mooie tekst uit Opwekking 740 is dit kaartje helemaal af.

doopkaartjes voor meisjes

Vrolijk & sprankelend

Heb je nog niets gevonden tussen onze doopkaartjes voor meisje? Verras je dierbaren dan met deze vrolijke en sprankelende kaart, voor het doopsel van je pasgeboren dochtertje. De vrolijke hartjes en sterren, in combinatie met de handlettering maken dit kaartje helemaal af. Dan is het allen nog maar een kwestie van versturen. En dat is zo gepiept!

doopkaartjes voor meisjes

De voordelen

  • Unieke collectie geboortekaartjes
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Inloggen = 20% korting
  • Meer dan 300.000 gebruikers!
  • Beste getest door Vara’s KASSA
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart