De leukste nieuwste moderne doopkaarten voor jongens!

Een geboorte is een bijzonder moment. Het is een moment van geluk, van liefde en van ontzettend veel blijdschap. Voor gelovige mensen is de doop echter net zo bijzonder. Het pasgeboren kindje wordt dan als het ware opnieuw geboren, maar dan in het geloof. Het kindje wordt overgoten met doopwater of erin ondergedompeld. Vaak spreekt men daarbij de doopformule uit. “Ik doop u in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest.” Het is een trots en ontroerend moment voor de kersverse ouders en voor de familie en dierbaren. Een moment waarbij je natuurlijk wilt dat zo veel mogelijk dierbaren erbij aanwezig kunnen zijn. Daarom stuur je ruim van tevoren een mooie doopkaart rond, waarin je mensen uitnodigt de doop en het daaropvolgende feest bij te wonen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen, wij hebben namelijk de leukste moderne doopkaarten voor jongens voor je verzameld. Zullen we eens kijken?

Een wens

Bij een doop wordt een nieuwe ziel opgenomen in het geloof. Het is een bijzonder moment, waarop een pasgeboren kindje voor het eerst de zegen van God mag ontvangen. Als ouders wens je jouw zoontje deze zegen alleen maar toe, en hoop je op een rijk en gezond leven voor je kind. Dat al je wensen maar uit mogen komen, lieve kleine schat.doopkaarten voor jongens

Het is feest

Een doopsel is een bijzondere, maar vooral ontzettend blijde gebeurtenis. Het is dan ook gebruikelijk na een doopsel de gasten uit te nodigen voor een feest, met een hapje en een drankje, om de doop te vieren. Nodig al je dierbaren uit met deze prachtige moderne doopkaart. Kom je ook naar de doop?

doopkaarten voor jongens
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje