Vind hier jouw perfecte doopkaartje voor een jongen!

Een doopsel is een bijzonder moment. Een moment dat je het liefst met zo veel mogelijk dierbaren wilt delen. Het gebeurt immers maar een keer, en als je zoontje nog heel klein is.  Het kindje dat gedoopt wordt, wordt overgoten met doopwater of erin ondergedompeld. Vaak spreekt men daarbij de doopformule uit. Deze luidt als volgt: “Ik doop u in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest.” Je kindje wordt opgenomen in het geloof, en dat is voor veel ouders een behoorlijke mijlpaal. Een intiem en gelukkig moment. Om te garanderen dat zo veel mogelijk vrienden en familie bij de doop van je baby aanwezig kunnen zijn, stuur je ruim van tevoren een mooi doopkaartje. Je laat weten waar en wanneer de doop zal plaatsvinden, en wie er gedoopt wordt door de naam en geboortedatum van je kindje te vermelden. Om het je makkelijk te maken, hebben wij alvast de leukste doopkaartjes voor jongens voor je uitgezocht. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar gauw mee!

Stralende ster

Op dit mooie doopkaartje staat jouw kleine schat helemaal in het middelpunt van de belangstelling. En zo hoort het ook, natuurlijk, want het gebeurt niet iedere dag dat hij gedoopt zal worden. Jouw stralende ster schijnt al helemaal, wat een prachtig kindje! Met een mooie foto maak je deze kaart helemaal af. Als je goed kunt tekenen, kun je er ook voor kiezen een portret van je zoon met simpele outlines te gebruiken. Dat maakt de kaart uniek en persoonlijk, en valt goed samen met de getekende details. Zie je het al voor je?

doopkaartje

Fris en vrolijk

Een doop is bovenal toch echt een feestelijk moment. En zoiets moet je vieren. Begin alvast met een vrolijke en feestelijke kaart, zoals deze. Je kunt alvast met een knipoog hinten naar de doop, door het idee van de foto over te nemen, en je zoontje te fotograferen in een teil of een grote emmer. Zo’n speels idee voor een doopkaartje zal velen bij blijven en vast en zeker een glimlach op ieders gezicht toveren!

doopkaartje
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje