Vind hier jouw perfecte doopkaartje voor een meisje!

Een doopsel is een bijzonder moment. Een moment dat je het liefst met zo veel mogelijk dierbaren wilt delen. Het gebeurt immers maar een keer, en als je dochtertje nog heel klein is.  Het kindje dat gedoopt wordt, wordt overgoten met doopwater of erin ondergedompeld. Vaak spreekt men daarbij de doopformule uit. Deze luidt als volgt: “Ik doop u in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest.” Je kindje wordt opgenomen in het geloof, en dat is voor veel ouders een behoorlijke mijlpaal. Een intiem en gelukkig moment. Om te garanderen dat zo veel mogelijk vrienden en familie bij de doop van je baby aanwezig kunnen zijn, stuur je ruim van tevoren een mooi doopkaartje. Je laat weten waar en wanneer de doop zal plaatsvinden, en wie er gedoopt wordt door de naam en geboortedatum van je kindje te vermelden. Om het je makkelijk te maken, hebben wij alvast de leukste doopkaartjes voor meisjes voor je uitgezocht. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar gauw mee!

Een roze wolk

Sinds de geboorte van jullie dochter leven jullie op een roze wolk. Niet te geloven dat het alweer tijd is voor haar doop! Dit bijzondere moment wil je maar al te graag delen met je naaste familie en vrienden. En bij een wolk van een kindje hoort natuurlijk ook een wolk van een doopkaartje. Deze sprankelende kaart met ruimte voor een foto is super schattig, en perfect voor de doop van een klein meisje. Met de illustratie van een vriendelijk wolkje lijkt het alsof de hemel haar doop al lieflijk toelacht. Lief, he?

doopkaartje

Spetterend!

Jullie hebben jullie zinnen gezet op een spetterend doopfeest. En met deze knallende roze kaart komt dat gevoel zeker over. Ook laat het felle roze jullie blijdschap zien over de doop van jullie dochter. Want wat zijn jullie gelukkig met jullie kleintje. Komen jullie ook naar haar doopfeest?

doopkaartje
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje