De mooiste felicitatiekaarten voor jongens!

Na maanden van wachten en hopen en verwachting was dan eindelijk het moment daar. Je baby isJouw kleine jongen is het mooiste wat je ooit hebt gezien. Dit geweldige nieuws wil je het liefst van de daken schreeuwen, en delen met de hele wereld. Je hebt een zoontje! En wat voor een. Een klein wonder, een prachtig kindje. En niet alleen jij bent dolgelukkig met je baby, ook je familie en vrienden zijn allemaal in de wolken. Allemaal vinden ze het geweldig dat jullie gezegend zijn met deze mooie jongen. En dat willen ze jullie maar wat graag laten weten! Maar hoe zou je dat nu het beste kunnen aanpakken? Nou, door een van onze mooie felicitatiekaarten voor jongens op te sturen, natuurlijk! Zo laat je een kersvers gezinnetje weten dat je ontzettend blij voor ze bent en ze alle geluk van de wereld toewenst! Kun je niet wachten om een mooi kaartje uit te kiezen? Kijk dan maar eens gauw mee! Wij hebben namelijk de mooiste felicitatiekaarten voor jongens voor je op een rijtje gezet.

Stoer ventje, hoor!

Naast een lief snoetje, heeft de pasgeboren baby ook wel zo zijn fratsen. Hij is al echt een ondeugende rakker aan het worden. Voor zo’n stoer ventje met een hartje van goud is deze lieve kaart helemaal te gek. Want al raast ‘ie soms als een pasgeboren kleine beer, stiekem is hij toch echt ook een kleine prins. Dus, van harte gefeliciteerd met jullie stoere zoon!

felicitatiekaarten voor jongens

Welkom, kleine jongen!

Uit onze collectie felicitatiekaarten voor jongens komt ook deze prachtige kaart. Hartstikke leuk om kersverse ouders mee te feliciteren met de geboorte van hun zoon. De vele spulletjes die afgebeeld staan op de kaart zouden ze nog best eens in het echt tegen kunnen komen!

felicitatiekaarten voor jongens
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje