De mooiste felicitatiekaarten voor meisjes!

Hoera, een dochter is geboren! Wat een prachtig nieuws. Dolblij zijn jullie met de geboorte van jullie kleine parel. Wat is ze namelijk een wondertje. En wat is het toch bijzonder, elke keer weer, wanneer er een kindje geboren wordt. Zo’n geboorte is een moment van blijdschap en vreugde. Niet alleen voor de kersverse ouders, maar ook voor de pas geworden opa’s en oma’s, ooms en tantes en alle andere familie en vrienden. Niet zo gek dat je graag wilt delen hoe blij je voor het jonge gezin en hun pasgeboren meisje bent. Maar hoe kun je nu het beste die blijdschap en liefde uiten? Met een van onze felicitatiekaarten voor meisjes, natuurlijk! We hebben er genoeg. Elk in een eigen, sprankelende stijl. Zo zit er altijd wel wat voor je tussen! Ben je al nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar even gauw mee naar onze nieuwste felicitatiekaarten voor meisjes!

Gefeliciteerd!

Jij wilt de kersverse ouders maar wat graag feliciteren met de geboorte van hun dochter. En dat wil je graag doen met een leuke, hippe en vooral feestelijke kaart. Dan heb je geluk, want dit exemplaar is toch wel een van onze mooiste felicitatiekaarten voor meisjes. Alle trends van nu staan erop. Een aquarelachtergrond, de kleur goud, een ballon en mooie sierlijke letters. Als dat niet feestelijk is!

felicitatiekaarten voor meisjes

Een kleine prinses

Jullie kleine meid is eigenlijk meteen al jullie kleine prinses. En dat begrijpt je naaste omgeving maar al te goed. Zij verrassen jou dan ook met dit mega snoezige kaartje, om jullie te feliciteren met de geboorte van jullie dochter. Wat een popje is ze, zeg!

felicitatiekaarten voor meisjes
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje