Een baby gekregen? Stuur een mooie felicitatie!

Ja, als ouders ben je hartstikke blij met de geboorte van je kindje. Het is ook een prachtige gebeurtenis. Maar niet alleen ouders zijn vaak in de wolken door zulk geweldig nieuws. Voor je familie en vrienden is het ook een bijzonder moment. Want een baby doet nu eenmaal wat met een mens. Jong of oud, man of vrouw, het maakt niet uit. Iedereen is er van onder de indruk. Feliciteer ouders met de geboorte van hun gezonde en prachtige baby met een mooie felicitatiekaart en toon zo ook jouw blijdschap over dit fantastische nieuws! Dus, heeft je broer, zus, vriend of vriendin een baby gekregen? Dan is het hoog tijd voor een mooie felicitatie! Feliciteer hem of haar met de geboorte door een persoonlijke kaart te sturen. Bij Kaartje2go vind je de leukste en liefste felicitatiekaarten voor de geboorte van een zoon of dochter. Zoek je echt iets origineels, maak dan een unieke geboorte felicitatie met jouw eigen foto! Voel je het al kriebelen in je vingers? Kijk dan maar gauw mee naar onze nieuweste kaartjes en zoek een mooie felicitatie uit!

Welkom, kleintje

Ineens is er nieuw leven op de wereld. Een nieuw persoontje, helemaal compleet en nog zo klein. Die wil je alleen maar alle goeds toewensen en van harte verwelkomen. Met deze lieve en hippe felicitatie gaat dat vast en zeker lukken! Schrijf aan de binnenzijde een mooie persoonlijke boodschap en voeg een foto toe, om de kaart helemaal af te maken.

felicitatie geboorte

Huisje, boompje, baby!

Na al even samen te hebben gewoond en al lange tijd een relatie te hebben, was het enige dat eigenlijk miste in jullie leven een kindje. Maar nu is die grote wens dan eindelijk vervuld, en is jullie huisje meteen een stuk gezelliger geworden. Gefeliciteerd! Wat een goed nieuws! Nu is het dan echt huisje, boompje, baby voor jullie!

felicitatie

De voordelen

  • Unieke collectie geboortekaartjes
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Inloggen = 20% korting
  • Meer dan 300.000 gebruikers!
  • Beste getest door Vara’s KASSA
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart