Geboortekaartje Lucas

Bij Kaartje2go worden heel veel geboortekaartjes gemaakt. Meer dan 15.000 ouders ontwierpen hun geheel eigen en unieke geboortekaartje online bij Kaartje2go. We hebben weleens geprobeerd uit te zoeken of er nu meer geboortekaartjes voor jongens of geboortekaartjes voor meisjes werden gemaakt. Maar dat bleek werkelijk helemaal in evenwicht te zijn!


Uit de uitgebreide en unieke geboortekaartjes collectie is het in ieder geval mogelijk om verschillende kaartjes te kiezen voor een jongen of een meisje. Weet je nog niet wat het wordt, dan is het ook superleuk om een geboortekaartje te maken met een foto van je kindje.

Geboortekaartje Lucas

In de felicitatiekaartjes voor een geboorte hebben we net leuke FUNcards geintroduceerd. Hiermee kun je net wat extra unieks aan je kaarten meegeven. Bijvoorbeeld je letters schrijven in muisjes.

Hieronder zie je hoe dat uitpakt voor een geboortekaartje voor Lucas:

Geboortekaartje jongen op geboortekaartje.info

Uiteraard kun je elke naam hier invullen, en verschijnt daarna jouw naam in de kaart met muisjes!

Geboortekaartje met foto

Of je maakt natuurlijk een mooi geboortekaartje met je eigen foto. Babykaarten met een eigen foto maak je het mooist bij Kaartje2go. De Consumentenbond heeft uitgebreid getest met verschillende fotos. De afdrukkwaliteit van Kaartje2go was van een overtreffende trap. En juist voor een geboortekaartje wil je natuurlijk de mooiste kwaliteit! En onlangs heeft ook Vara Kassa de kaarten van Kaartje2go als beste getest. Alle grote aanbieders van geboortekaartjes deden mee aan de test.

Hieronder zie je een mooi voorbeeld hoe je helemaal uniek je eigen ontwerp maakt.

Foto geboortekaartje
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje