Een geboortekaartje voor een tweeling of een meerling? Die vind je bij Kaartje2Go!

Een geboorte is altijd een groot feest. Het is keer op keer weer een bijzonder moment wanneer nieuw leven de wereld in komt. En wat is het dan prachtig als er een tweeling of zelfs een meerling geboren wordt! Dubbel feest en dubbel zoveel liefde. Laat de wereld delen in jullie dubbele of driedubbele geluk met een mooi geboortekaartje van Kaartje2Go. Voor de geboorte van tweelingen of meerlingen hebben we zelfs aparte kaartjes! Kijk maar snel mee.

In volle vaart!

Daar komen ze aan, guitig lachend in hun gele onderzeeër. Volle kracht vooruit, ze zijn klaar om te gaan leven! En met zo’n vrolijke kaart lacht het leven deze olijke tweeling ook tegemoet. Deze deugnieten zijn er klaar voor en hun ouders ook! De kaart is verkrijgbaar in verschillende varianten en kan met gemak gepersonaliseerd worden, voor een uniek geboortekaartje.

tweeling geboortekaartje onderzeeër

Lekker beschuit met muisjes!

Deze leuke kaarten zijn ideaal voor de geboorte van een tweeling. De chocoladeletters vormen het woord ’tweeling’ en de muisjes op de achtergrond laten zien om wat voor combinatie het hier gaat. Twee jongens, twee meisjes, of een meisje en een jongen! Deze vrolijke kaart brengt het fijne nieuws van een geboorte op een leuke en speelse manier. En je krijgt er meteen zin in beschuit met muisjes van! Dus super handig om op de kaart ook data te zetten wanneer iedereen op kraamvisite mag komen.

tweeling geboortekaartje

Een foto op je geboortekaartje!

Soms wil het lot dat er niet een, niet twee, maar drie nieuwe baby’s de wereld in komen! Een meerling, dat is  dan driedubbel pret. Misschien was het eerst even schrikken, maar nu is er alleen maar plaats voor liefde en geluk, Een foto zegt al meer dan duizend woorden, dus waarom zou je er dan niet voor kiezen om een geboortekaartje met foto te sturen? Precies, gewoon doen dus. Deze mooie lieflijke kaart met foto is geheel naar eigen smaak aan te passen en perfect voor wanneer je een drieling hebt gekregen!

drieling geboortekaartje
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje