Tips geboortekaartje met foto

Het leuke van het maken van een geboortekaartje is dat je vaak genoeg tijd hebt. En veel bezoekers van Kaartje2go kiezen toch voor een geboortekaartje met eigen foto. Duurt het nog eventjes voordat jouw baby geboren wordt, dan vind je hier alvast een aantal tips bij het maken van een foto.

Mooie kwaliteit foto’s

Gebruik altijd alleen de aller scherpste foto’s en neem de foto’s in een goed belichte omgeving. Vaak maak je de foto toch binnen. En dan worden fotos altijd donkerder dan je denkt. Het is af te raden om foto’s te gebruiken die ‘s avonds zijn genomen te gebruiken op jouw foto geboortekaartjes. Flitsfoto’s die gemaakt zijn in een donkere omgeving laten vaak een harde schaduw achter en dit ziet er niet mooi uit op een geboortekaartje. Probeer dus altijd overdag een foto te maken in de lichtste kamer van het huis. Ook moet je altijd, ook overdag, je flitser gebruiken. Door het gebruiken van je flitser zorg je er voor dat de verlichting op de foto mooi wordt verdeeld. Verder is het heel erg belangrijk dat je met jet licht mee fotografeert

Grote foto of detailfoto

Als je eenmaal hebt besloten voor welke geboortekaartjes met foto je gaat is het volgende punt hoe je de foto gaat positioneren. Is het een kleine foto die meer een toevoeging aan je geboortekaartje geeft of is het een geboortekaartje dat vrijwel alleen maar uit een foto bestaat? Bij Kaartje2go heb je verschillende voorbeelden van geboortekaartjes waar ook veel geboortekaartjes met foto op staan. Hieronder vind je ook nog een aantal voorbeelden..

Als je je aan al deze tips houdt heb je met zekerheid een mooie foto voor op jouw foto geboortekaartjes. Op Geboortekaartje.nl kun je de mooiste foto uploaden en hier een mooi geboortekaartje van maken.
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje