Babykaartjes maken

De geboorte van je kindje is zeer speciaal moment Daarom maakt Kaartje2go meer dan 1000 bijzondere babykaartjes.  zodat jij op jouw speciale manier kan vertellen hoe blij en gelukkig je bent!

Dat gaat heel makkelijk en online: je kan kiezen tussen heel veel originele babykaartjes met foto of zonder. Heb je een mooi kaartje gevonden, kan je online jouw teksten invullen, een kleur kiezen en een foto uploaden. Zo wordt je geboortekaartje of je trouwkaart echt uniek en persoonlijk. Alle geboortekaartjes en trouwkaarten zijn online te bestellen. Bestel je voor 18.00 uur, heb je de kaartjes de volgende dag in huis! (Maandag t/m zaterdag.)

Babykaartjes collectie

Babykaartjes vind je bij Kaartje2go in alle soorten en maten. Met veel kleur en leuke figuren of met rustige kleuren en een mooie foto. Er is genoeg keuze en je kunt op via verschillende wegen babykaartjes uitkiezen en verzenden.

Ontwerp je eigen babykaartjes Ontwerp daarom je kaartje helemaal naar jouw smaak en wensen. Heb je een mooie foto van je pasgeboren kindje? Dan kan je die op de voorkant van de kaart zetten en vervolgens de babykaart helemaal afmaken door leuke kaders, figuren en illustraties te plaatsen.

Versturen Zijn de babykaartjes helemaal af en helemaal naar jouw smaak? Dan kan je ze gelijk naar al je vrienden en familie verzenden. Je kunt bij Kaartje2go alle gegevens van de geadresseerde invoeren en dan worden ze automatisch naar iedereen verzonden. Wil je ze liever zelf op de bus doen? Dat kan ook! Dan laat je de babykaartjes in een pakketje naar jezelf versturen.

Bewaar het ontwerp van je babykaartje Heb je een mooi kaartje gemaakt, maar wil je ze nog niet af laten drukken en verzenden? Dan je je jouw persoonlijke kaartje opslaan op de website. Ook kun je dit doen als je op een later moment verder wilt gaan met je kaartje. De volgende keer dat je op de site komt log je in en kun je verder gaan met de babykaartjes voor jouw kleine kindje!

De mooiste babykaartjes maak je zo, bij Kaartje2go! Kaartje2go is als beste getest door de Consumentenbond, en door Vara Kassa (2011). In beide test kreeg de afdrukkwaliteit en website van Kaartje2go de hoogste waardering van de Consumentenbond en Kassa.
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje