Bewerk je foto in de fotostudio!

Een geboortekaartje maak je maar één keer, dus moet ‘ie helemaal perfect zijn. Wil je geboortekaartje met foto maken, dan is kaartje2go een uitkomst. Je kunt namelijk alle kanten op met je foto: een kader erom plaatsen, tekst erover, plaatjes invoegen, noem maar op. Maar je kunt óók nog de foto bewerken. Het kan niet op!

Als je de foto van je kleine spruit wilt bewerken voor een leuk effect, kun je de nieuwe fotostudio van kaartje2go gebruiken. In deze studio kun je je foto op je eigen manier en naar eigen smaak bewerken, en deze vervolgens gebruiken voor je fotokaart.

De fotostudio Eerst kies je een leuke foto uit om te uploaden in de kaartje2go fotostudio. De foto verschijnt dan in beeld. Als het beeld is geladen, kun je een effect selecteren. Hieronder zie je een voorbeeld van de oorspronkelijke foto en daarna met het Cross Process-effect.

Heb je een effect gevonden dat precies is wat je zocht? Dan kun je beginnen aan het verder bewerken van de fotokaart. Dit doe je zoals gewoonlijk: bepaal de grootte van de kaart, voeg een tekst toe, decoreer de kaart met figuurtjes en/of een kader en maak een tekst voor de binnen- of achterkant. Klaar? Versturen maar!

Vragen De fotostudio is zo gebruiksvriendelijk mogelijk geprobeerd te maken, maar het kan natuurlijk zo zijn dat er iets misgaat of dat je echt niet snapt hoe een bepaalde functie werkt. Helemaal niet erg! Stuur een mailtje naar info@kaartje2go.nl en stel je vraag. Antwoord krijg je al binnen een dag, behalve op vrijdag en in het weekend. Dan volgt een antwoord op de maandag. Handig!

We wensen je veel plezier met het ontwerpen van je fotokaarten.
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje