De leukste geboortekaartjes voor een broertje of zusje!

Een kind is een klein wonder. Bij de geboorte van jullie eerste kindje waren jullie helemaal in de wolken. Alles was nieuw voor jullie en alles werd daardoor bijzonder. Nu is er weer een kindje geboren. Gefeliciteerd! Een broertje of zusje voor jullie kindje, wat ontzettend leuk! Jullie weten nu beter wat jullie te wachten staat, maar dat betekent niet dat de beleving minder speciaal zal zijn. Natuurlijk wil je al je familie en vrienden op de hoogte brengen van jullie goede nieuws. Dat doe je met een mooi geboortekaartje, met als insteek een broertje of zusje voor jullie eerste kind. Zo voelt hij of zij zich meteen speciaal. Nieuwsgierig geworden naar onze kaartjes? Kijk dan maar eens gauw mee!

Beste maatjes

Is dit niet een schattig geboortekaartje voor de geboorte van een broertje of zusje? Het oudste kindje trekt het jongste kindje voort met een slee, in deze leuke kaart in roze of blauw. Helemaal aan te passen aan jullie wensen. Een mooi toekomstbeeld!

broertje of zusje

broertje of zusje

Samen op de foto

Een foto zegt meer dan duizend woorden, zeggen ze wel eens. Zorg voor een mooie foto van jullie eerste kindje en pasgeboren baby voor een warme, persoonlijke geboortekaart. Stijlvol en feestelijk in donkerblauw met gouden details en modern door de vorm. Van harte gefeliciteerd!

broertje of zusje
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje