Geboortekaartje tweeling jongens

Geboortekaartjes voor een tweeling komen natuurlijk veel minder vaak voor dan een geboortekaartje voor een jongentje of een meisje.

Toch worden er bij Kaartje2go wekelijks een aantal tweeling kaarten ontworpen door kersverse ouders.

Dat komt onder andere door de ruime keuze in geboortekaartjes voor tweelingen, de hoge kwaliteit van de kaarten, en de vriendelijke prijzen bij Kaartje2go.

Tweeling jongens

Ruime keuze tweeling kaarten

Bij Kaartje2go kun je ondertussen kiezen uit meer dan 200 geboortekaartjes voor een tweeling!. De kaarten worden ontworpen door de beste grafisch ontwerpers in Nederland. En elke week vind je nieuw aanbod.

Hoge kwaliteit geboortekaartjes

Kaartje2go biedt je de mooiste kaarten voor de mooiste prijs. Onlangs werd Kaartje2go met een mooie 2e plek genoemd bij in de top 10 geboortekaartjes van Wij Jonge Ouders!

Vriendelijke prijzen

Kaartje2go werkt zeer slim en efficient. Bovendien maken wij geen hoge kosten voor een mooi kantoor of andere fratsen. Veel geboortekaartjes aanbieders zijn werkelijk tientallen euro’s duurder (soms wel 80 euro duurder voor 100 geboortekaartjes). Kijk dus goed rond en vergelijk zelf wat je er van vindt!

Voorbeeld geboortekaartje jongetjes

Onlangs kwam dit leuke geboortekaartje voorbij van Bart en Daan. We hebben alle gegevens uiteraard aangepast en geanonimiseerd. Maar het ontwerp uit de Pinky Puk collectie is toch weer prachtig!

Voorop staan Bart en Daan vrolijk samen. Aan de linkerbinnenkant kijkt een vrolijke Bart je lachend aan.


En Rechts natuurlijk Daan.

Je maakt dit allemaal heel eenvoudig zelf. Zoek en grut lekker door onze geboortekaartjes, en kijk wat er voor mooi kaartje voor je tweeling bijzit!


Ook de mooiste geboortekaartjes voor een tweeling maak je zo, bij Kaartje2go!
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje