Lieve geboortekaartjes voor kersverse zusjes

Er is een nieuwe baby geboren. Maar deze baby was niet de eerste om door de ooievaar bij papa en mama gebracht te worden. Deze baby wordt naast zijn of haar ouders ook nog eens verwelkomt door een kersvers zusje. Het is super spannend voor een ouder kindje wanneer er een nieuw kindje in het gezin komt. Maak jullie kleine meid meteen al onderdeel van alles door een geboortekaartje vanuit haar te versturen. Zo laat je haar weten dat een nieuwe baby haar plek echt niet zal innemen en dat jullie allemaal samen een gezin zijn. Ze zal zich heel speciaal voelen als ‘grote zus’!

Vosjes

Jullie vossengezin heeft er een vosje bijgekregen. Het is nu gezellig druk bij jullie thuis, en jullie konden niet gelukkiger zijn. Jullie dochter keurt deze kaart vast goed, met een schattige grote vos die over een lief klein vosje waakt. Dat wordt straks ook haar taak, en die neemt ze vast serieus. Het is immers heel gaaf om een grote zus te zijn. Welkom, kleintje!

hoera een zusje of broertje

Rijden in een wagentje

Vroeger speelden jullie dochter met haar babypop, maar nu heeft ze een klein broertje om mee te spelen. Nouja, misschien niet in het begin, maar later zeker wel. Een superschattige kaart in zachtgroen met silhouet van een meisje dat een babywagentje met een broertje erin voortrekt. Ze vindt het geweldig om een zusje te zijn!

geboortekaart zusje groen

Ik ben een zusje!

Jullie dochter vindt het vast niet erg om naast de nieuwe baby ook het stralende middelpunt van dit lieve geboortekaartje te zijn. Zorg voor een mooie foto van jullie twee kindjes samen voor een onvergetelijk geboortekaartje. Kijk, hoe schattig!

geboortekaartje zusje broertje jules
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje