Het mooiste geboortekaartje maak je zelf

De tijd van het uitkiezen van een standaardgeboortekaartje is voorbij. Je kunt nu net zo gemakkelijk via internet zélf een ontwerp maken. En dat is wel zo leuk, want zo persoonlijk als het krijgen van een kindje is, zou een geboortekaart in de ideale situatie ook moeten zijn. En de mogelijkheden zijn eindeloos!

Fotokaart Een geboortekaart met een eigen foto is bij kaartje2go zo gemaakt. Als je een foto van goede kwaliteit hebt, bijvoorbeeld van je zwangere buik of jullie pasgeboren kindje, kun je die bewerken tot je er helemaal tevreden mee bent. Schuif met kaders, probeer lettertypes, kleuren, bewerk de foto, het kan allemaal. Hieronder een voorbeeld:

Leuk plaatje Ook staat de database van kaartje2go bomvol plaatjes – er zijn meer dan 2200 mogelijkheden! – die misschien juist voor jullie heel toepasselijk kunnen zijn. Of je zoekt of maakt zelf iets, en uploadt dat in plaats van een foto. Hieronder een voorbeeld van een aangekleed plaatje uit de kaartje2go-database:

Aanbeveling consumentenprogramma Als je echt niet zeker weet waar je het best een kaart kunt ontwerpen en bestellen, kan het oordeel van consumentenprogramma Kassa je misschien over de streep trekken. De mensen van Kassa concludeerden namelijk dat kaartje2go de beste keus is om je kaarten te laten maken! Om maar even te quoten: “Kaartje2go heeft de zaken goed voor elkaar”.
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje