Hippe geboortekaartjes voor echte trendsetters!

Gefeliciteerd met de geboorte van je nieuwe kindje! Om al je naasten op de hoogte te brengen van jouw wonder, want een wonder blijft het, heb je natuurlijk een leuk en passend geboortekaartje nodig. En, oh, ja, je wilt graag ook een kaartje dat een beetje van deze tijd is. Want als modern en hip stel volg je de laatste trends op de voet, en is het alleen maar passend dat je geboortekaartje aansluit op die trends. Niet getreurd, want wij hebben bij Kaartje2Go een heel aantal hele mooie en trendy geboortekaartjes waar je uit kunt kiezen. Een paar lichten we er hier uit, om het je wat makkelijker te maken. Kijk maar snel mee voor jouw perfecte geboortekaartje!

Spelen met kleur

Het was een trend in modeland, maar voor geboortekaartjes blijkt ze ook geschikt. Colour blocking! Colour blocking is het combineren van verschillende vlakken kleuren. Dit zijn meestal felle kleuren, samen in een kledingstuk. Voor een geboortekaartje zijn felle kleuren misschien wat minder passend, maar het effect met de wat zachtere kleuren en geometrische vormen van deze kaart is net zo speels. De kaart gebruikt in plaats van louter kleur ook verschillende materialen, zoals kurk, marmer, kraft en krijtbord, in combinatie met danwel blauwgroen, danwel roze. Deze trendy kaart is fris en helder en een echte eyecatcher. Een aanrader dus!

geboortekaartje trendy hip geometrische

geboortekaartje hip trendy geometrisch

Mooie dieren

Lieflijke illustraties in aquarel doen het ook altijd goed. Dit leuke patroon van flamingo’s is perfect voor meisjes en die met dolfijnen voor jongens. De kaart met de olifant is wat minder specifiek qua kleur dus die kan mooi voor allebei! De kaart is speels en schattig, en heeft aan de binnenkant leuke geillustreerde icoontjes om tijdstip van geboorte en lengte & gewicht van het kindje aan te duiden. Speel er maar mee!

geboortekaartje trendy roze flamingo

geboortekaartje trendy roze flamingos binnenkant

geboortekaart trendy olifant

Liefde voor de natuur

Je kindje is een wonder van de natuur, een prachtig geschenk van Moeder Aarde dat je nooit voor mogelijk had gehouden. Deel de liefde voor je kindje met deze mooie geboortekaartjes, met prachtig geaquarelleerde illustraties van planten. Dit zorgt voor een kaartje met een mooie ‘zen’ uitstraling die ontzettend veel liefde voor dit jonge leven uitstraalt. Welkom in de wereld, kleine!

geboortekaartje trendy botanical roze

geboortekaartje trendy botanical blauw
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje