Tijd voor een mooi klassiek geboortekaartje

Een geboorte is een bijzondere gebeurtenis. Je hebt maanden een ieniemienie baby in je buik voelen groeien en groeien tot een volwaardig mini mensje. Dan komt de bevalling en ineens is het dan zo ver. Je houdt jullie schat voor het eerst in je armen. Zo’n mooie baby, en zo’n mooi moment. Na de geboorte is het dan tijd om de rest van de wereld kennis te laten maken met jullie baby. Met een mooi klassiek geboortekaartje van Kaartje2Go komt dat helemaal goed! Kijk maar mee.

Zacht & liefdevol

Je baby voor het eerst in je armen hebben is een bijzonder moment. Vanaf dan lijkt je hart wel uit elkaar te spatten van liefde. Hoe klein is je baby. Hoe mooi en hoe bijzonder. Deze mooie geboortekaart met zacht pastelblauw en een liefdevolle tekening van een baby brengt dat gevoel prachtig over. Welkom in de wereld, kleine vent.

klassiek geboortekaart getekend baby'tje

Klassiek geboortekaartje met een twist

Je bent ontzettend aan het genieten van jullie meisje, maar het wordt tijd om haar ook aan de rest van de wereld te tonen. En dat kan op een prachtige manier. Met dit geboortekaartje kun je alvast de mooiste foto’s van je dochtertje tonen. De kaart is klassiek, maar met een moderne twist, door de grafische achtergrond met strepen en de mooie letters. Klassiek, maar allerminst stoffig!

klassiek geboortekaartje meisje strepen

Witte zwanen & blauwe walvissen

Dit mooie geboortekaartje is een prachtige combinatie van klassieke elementen en moderne elementen. De opzet en helderheid van de kaart zijn vrij klassiek, maar door de luchtige kleuren en mooie illustraties wordt de kaart ook modern. Een perfecte kaart, met leuke illustraties van een zwaan voor meisjes en een walvis voor jongens.

klassiek geboortekaartje lief walvis jongen

klassiek geboortekaartje meisje lief zwaan
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje