De mooiste nieuwe vintage geboortekaartjes!

Een geboorte blijft bijzonder. Het is altijd prachtig wanneer er nieuw leven op de wereld komt, en een liefdevol en ontzettend speciaal moment voor nieuwe ouders. Want dat kleine wondertje, dat in je armen ligt komt van jullie. Je kan het haast niet geloven. Zo klein en zo volmaakt…Dit prachtige kindje zou je het liefst aan heel de wereld laten zien. Maar je begint maar bij je naasten. Je vrienden en familie en al je andere dierbaren. Dat doe je natuurlijk met een mooi geboortekaartje. En deze kaartjes met vintage flair geven jouw geboortekaart net dat beetje extra. Ze zijn apart, mooi en uniek, net als jouw kindje. Kijk je snel mee?

Bloemen voor het bloempje

De geboorte van een kind is een feestelijke aangelegenheid, en wat symboliseert nieuw leven nou mooier dan een prachtige bos bloemen? Deze vintage getekende bloemen doen lieflijk en romantisch aan, en stralen een mooie zachtheid uit. De felroze stippen en de handgeschreven lettering maken de kaart vrolijk en feestelijk. Zo is de uitstraling verre van ouderwets. Welkom in de wereld kleine! Op een mooi en gelukkig leven!

geboortekaartje vintage bloemen

Een vintage beestenbende

Wat een vrolijke beestenbende is het op deze mooie vintage kaarten! Alle dieren komen kijken naar dit nieuwe wondertje en willen het graag verwelkomen in onze wondere wereld. Want er valt zo veel te zien en te beleven, kleine, daar heb jij nog geen weet van.

vintage geboortekaartje dieren

vintage geboortekaartje
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje