Net bevallen? De mooiste nieuwe geboortekaartjes voor jongens!

De geboorte van een kindje is altijd weer een bijzonder moment. Hoeveel je kinderen je ook al hebt, of hoe oud je ook bent, met de verwelkoming van nieuw leven straalt iedereen. Na maanden vol verwachting is de kleine dan eindelijk daar. En wat een prachtige parel is het. Zo klein, en zo bijzonder. Een wonder van de wereld. Jouw kleine jongen is het mooiste wat je ooit hebt gezien. Dit geweldige nieuws wil je het liefst van de daken schreeuwen, en delen met de hele wereld. Je hebt een zoontje! En wat voor een. Ben je nog op zoek naar een mooi geboortekaartje? Dan ben je aan het juiste adres. Want wij hebben speciaal voor jou de mooiste nieuwste geboortekaartjes voor jongens uitgezocht. Zo hoef jij niet al te lang te zoeken en kan je weer verdergaan met wat nu het allerbelangrijkst is. Genieten van je kleintje.

Lief en klein

Jouw kleine zoontje is het mooiste wat je ooit hebt gezien. Dit lieve rustige kaartje straalt een warm gevoel van liefde uit, en is door de grafische, simpele & strakke uitvoering ook nog eens heel modern. Een perfect kaartje voor als je niet van al te veel poespas houdt, maar wel alle nodige informatie op je kaartje wilt hebben. Door middel van de icoontjes kun je namelijk heel veel heel makkelijk kwijt. De kleur is naar wens aan te passen, en de achterkant sluit prachtig aan op de voorkant. Door de smalle vorm van dit kaartje valt ‘ie meteen op tussen de rest van de geboortekaartjes voor jongens. Zie je het al voor je voor jouw kleine rakker?

geboortekaartjes voor jongens langwerpig geboortekaartje met icoontjes

Een kleine wereld

Twee werelden komen samen in dit prachtige kaartje. Hartstikke leuk voor een kindje van verschillende achtergronden om dit samen te laten vallen in het geboortekaartje. Zo laten jullie zien dat jullie ontzettend blij zijn met de geboorte van jullie zoon, een prachtig kindje van twee werelden, waar jullie als ouders hartstikke trots op zijn. Van harte gefeliciteerd!

arabisch geboortekaartje yasin geboortekaartjes voor jongens
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje