Super schattige scrapbook geboortekaartjes

Een baby blijft een klein wondertje. Maanden en maanden heb je jullie kindje in je buik voelen groeien, en gekoesterd en liefgehad. Je zou die buik bijna gaan missen! Gelukkig krijg je er echt iets ontzettend moois voor terug. Een wonder van de natuur, jullie eigen prachtige kindje. Wat een schatje is het, en zo bijzonder. Je kan je haast niet voorstellen dat jullie zoiets moois hebben voortgebracht. Nu dat jullie kindje er is, kan je niet wachten om hem of haar voor te stellen aan de wereld. Het zijn dit soort momenten die terecht komen in plakboeken. Vandaar deze mooie selectie aan scrapbook geboortekaartjes.

Knippen & plakken

Dit mooie kaartje lijkt regelrecht uit een scrapbook te zijn gekomen, door het samenvoegen van verschillende ‘uitgeknipte’ elementen. Nee, ze zijn niet echt uitgeknipt, maar zo lijkt het wel. Op deze kaart is ruimte voor mooie foto’s van jullie baby, en haar naam kan mooi op de tag.  scrapbook geboortekaartje meisje

Mooi groen is niet lelijk

Groen is misschien niet de eerste kleur waar je aan zou denken bij een geboortekaartje voor een dochter, maar deze kaart laat maar eens zien dat groen echt heel mooi kan zijn. Het maakt de kaart zacht, warm en liefdevol, maar zorgt er ook voor dat de kaart een authentiek vintage gevoel uitstraalt.

geboortekaartje scrapbook meisje bloemen vlinders

Een roze droom

Ontvangers zullen wegdromen bij deze wolk van een baby en zoete droom van een kaart. Een prachtig kaartje in vintage stijl, met jouw baby als stralend middelpunt. Super lief met roze kleuren, roosjes, bloemen, strikjes en vlinders.

scrapbook geboortekaartje

De voordelen

  • Unieke collectie geboortekaartjes
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Inloggen = 20% korting
  • Meer dan 300.000 gebruikers!
  • Beste getest door Vara’s KASSA
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart