Superleuke geboortekaartjes voor een tweeling!

Wat is het toch altijd weer bijzonder, een geboorte. Nieuw leven dat op aarde komt en vol van verwachting dit leven tegemoet gaat. Als ouders kun je op het moment dat jij je kindje in je armen sluit je geluk niet op. Het is een gevoel van liefde dat met niets te vergelijken valt. En nu is het zo dat jij niet één, maar twee prachtige baby’s in je armen mag sluiten! Er is namelijk een tweeling geboren. Wat een geweldig nieuws! Als kersverse ouders zijn jullie dolgelukkig met jullie twee prachtige parels. Tijd om aan al jullie dierbaren te laten weten wat voor een mooie kindjes jullie hebben gekregen. Weet je niet wat voor geboortekaartje je zou willen sturen? Geen zorgen! Wij hebben namelijk de leukste en liefste geboortekaartjes voor een tweeling voor je verzameld. Er zit vast iets moois voor je bij. Kijk je gauw even mee?

Twee stralende sterren!

De geboorte van een tweeling is toch wel heel bijzonder. Met een kans van 1 op 100 dat het gebeurt, is zo’n geboorte toch wel een klein wonder te noemen. Alsof het in de sterren geschreven stond dat het zo moest zijn! Jullie pasgeboren tweeling zijn dan ook twee stralende sterren, voor altijd met elkaar verbonden. Jullie zijn vervuld van liefde voor jullie wondertjes. Welcome, little stars!

geboortekaartjes voor een tweeling

We zijn er!

Jullie zijn dolgelukkig met de geboorte van jullie twee kleine rakkers. Het enthousiasme voor jullie tweeling spat er vanaf met deze mooie kaart. Om de kaart net wat persoonlijker te maken is er ruimte voor een eigen foto van jullie kindjes. Zo laten jullie de rest van de wereld kennismaken met jullie schatten. Ze zijn er!

geboortekaartjes voor een tweeling
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje