Trendy geboortekaartjes met houtlook!

Het grote nieuws mag eindelijk naar  buiten, want jouw prachtige kindje is ter wereld gekomen. Gefeliciteerd! Een mooi geboortekaartje mag dan natuurlijk niet ontbreken om snel naar al je familie en vrienden te sturen. Een leuke, speelse trend in geboortekaartjesland is de zogenoemde ‘houtlook’ trend. Dit zijn geboortekaartjes met een stuk hout of meerdere stukjes hout als achtergrond. Geen echt hout, natuurlijk, dat gaat zo moeilijk door de brievenbus. We hebben bij Kaartje2Go verschillende leuke kaartjes met deze look. Kijk je mee?

Een wolk van een kaartje

Deze speelse kaart met een lief wolkje combineert een aantal trends op een ontzettend leuke manier. De zachte pastelkleuren en het leuke wolkje gaan moeiteloos samen met de houtlook op de achtergrond en het stempel op de voorgrond. Omdat jouw kind jouw kleine heldere ster is, staan de naam en de geboortedatum daarin. De kaart is natuurlijk helemaal volgens jouw wensen en ideeen aan te passen, dus leef je uit!

geboortekaartje houtlook wolkje

Een foto op houtlook

Je maakt een geboortekaartje extra persoonlijk door een foto van je pasgeboren spruit toe te voegen. Dat geeft een kaart zo veel extra, en is ook super leuk voor later om aan je kind te laten zien. ‘Kijk, zo zag je er uit toen je echt net geboren was.’ De mogelijkheden voor kaarten met houtlook in combinatie met een foto zijn praktisch eindeloos, maar we laten er hier een paar zien.

geboortekaartje houtlook foto jongen

Dit leuke kaartje met foto, houtlook, ster en label is simpel, maar speels en straalt fris nieuw leven uit. Het label maakt het kaartje net even anders. Het lijkt wel of de ooievaar het nodig had om te weten waar hij moest zijn! De simpele voorkant is fijn rustig, maar binnen is er genoeg ruimte om alle nodige informatie neer te pennen.

geboortekaartje houtlook sterren

Jouw kindje is een ster en dat mag gezien worden! Deze leuke kaart voor meisjes is liefdevol en schattig, maar tegelijk ook een beetje stoer. Perfect voor een blije meid die nu al lachend in het leven staat. In het hartje kun je mooi de naam plaatsen. Want dat is natuurlijk waar ze vanaf nu altijd een plekje heeft.

Ra-ra-rebus

Tsja, een echte rebus kan je het nu niet noemen, maar het is wel een hele leuke verzameling spullen en attributen die bij een klein baby meisje kunnen horen. Deze speelse kaart met houtlook en collage-achtige elementen kondigt op een grappige wijze de komst van je kindje aan. Veel te raden valt er eigenlijk niet meer, maar leuk om naar te kijken is ‘ie zeker.

geboortekaartje houtlook meisje
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje