Welkom stoere vent! Hippe kaartjes voor jongens

Papa zag het al helemaal voor zich. Met een zoontje lekker voetballen, stoeien en spelletjes spelen. Hutten bouwen, vlotten maken, je kan het zo gek niet bedenken. Nu is jullie zoontje geboren en kunnen jullie beiden jullie geluk niet op. Wat een prachtig kleine vent ligt daar in jullie armen. Een kleine stoere man, en een avonturier in de dop. Hij gaat vast de hele wereld ontdekken, maar eerst mag de wereld naar hem toe komen. Breng iedereen op de hoogte van de geboorte van jullie zoontje met een stoere geboortekaart.

Op naar de sterren

Jullie kleine baby kijkt zijn ogen al helemaal uit. Vol verwondering neemt hij de wereld in zich op en jullie weten zeker dat hij zal gaan lopen zodra het ook maar een beetje kan. Nergens bang voor, lijkt jullie kleine vent. Deze stoere geboortekaart met houtlook en ‘gestanst’ metalen naamplaatje is perfect voor een kleine ontdekkingsreiziger. Op naar de sterren, en daar voorbij!

stoere geboortekaart damian

Krijtjes

Hartstikke hot, hip & happening tegenwoordig zijn krijtborden. Terug van weggeweest maken ze een ware comeback. Veel hippe winkels hebben dan ook een krijtbordwand, waar al hun producten of services op een mooie manier zijn uitgeschreven. Ook voor een stoere geboortekaart is de krijtbordlook geliefd. Niet zo gek, want het ziet er hartstikke leuk uit! Stoer en vrolijk, en hartstikke trendy!

stoere geboortekaart krijtlook

Stoere geboortekaart, hoor

Een hippe kaart voor een stoer ventje. De denim look maakt het kaartje trendy en avontuurlijk. En veel meer heb je eigenlijk niet nodig, toch?

stoere geboortekaart jongen mats
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje