Op zoek naar een leuk geboortekaartje? Je vind ze hier bij Kaartje2Go!

Het is inmiddels weer hartstikke januari. Tijd van het kracht bij zetten van de goede voornemens, en tijd voor een nieuw begin. En met dat nieuwe begin is er iets heel bijzonders nu ook onderdeel van je gezin. Jullie hebben een baby! Wat een prachtige start van het nieuwe jaar. Jullie kunnen je geluk haast niet op, met het kleine wonder dat in jullie armen ligt. Wat een snoetje, en wat een prachtig kindje. Van harte gefeliciteerd! Nu is het dan tijd om de rest van de wereld kennis te laten maken met jullie kleine. Dit doe je natuurlijk door middel van een lief en leuk geboortekaartje! Weet je nog niet zo goed wat je wilt? Niet getreurd, want wij hebben de leukste nieuwste geboortekaartjes van Kaartje2Go even voor je op een rijtje gezet. Kijk maar gauw mee!

Minimal voor jongens en meisjes

Minimalistische geboortekaartjes, met een beetje een Scandinavische look, zijn helemaal van nu. Strak en stijlvol, simpel en minimalistisch, maar nooit of te nimmer saai. Kijk maar eens naar dit leuke geboortekaartje als voorbeeld. De ster, de stipjes, en de mooie typografie vormen samen een prachtig stijlvol, maar ook vrolijk en warm geheel. Perfect om op een mooie en hippe manier de wereld kennis te laten maken met jouw schatje.

leuk geboortekaartje voor een zoon met sterren en stippen

leuk geboortekaartje voor een dochter met sterren en stippen

Tweemaal pret met een leuk geboortekaartje

Het komt niet super vaak voor, maar als je dan bent bevallen van een tweeling is dat natuurlijk geweldig. Twee kleine wondertjes maken nu onderdeel uit van de wereld. Met dit mooie geboortekaartje val jij zeker op tussen alle andere post. Want wat springt ‘ie eruit! Hartstikke hip met trendy opvallende typografie en rustige kleuren, opgefleurd met vrolijke stipjes. Zo mooi kan simpel dus zijn. Welkom op de wereld, kleines!

leuk geboortekaartje stoer tweeling
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje