Origineel geboortetegeltje maken

Een geboortetegeltje maken is weer helemaal hip. Het is een mooie blijvende herinnering aan de geboorte van jullie baby! En je kindje heeft dan als het groter is een origineel tegeltje ter herinnering.

Geboortetegeltje vroeger

Het maken van geboortetegels is al een oud gebruik. Zo zijn er geboortetegeltjes van het koninklijk huis bekend. Vroeger was dit handwerk en een tegeltje was daardoor niet goedkoop. Er zijn bij de geboorte van de kinderen van Beatrix ook tegeltjes gemaakt. Zo is er het geboortetegeltje van Willem-Alexander, gevolgd door die van Johan Friso en Constantijn.

Geboortetegeltjes Tegeltje2go.nl

Bij verschillende aanbieders kun je tegenwoordig aan de hand van jullie eigen geboortekaartje een geboortetegel bestellen. Leuk voor aan de wand op bijvoorbeeld de babykamer. Ook is het mogelijk een foto van de baby te combineren met het ontwerp van het geboortekaartje! 1 van de aanbieders is tegeltje2go.nl.

Je kunt foto’s plaatsen en teksten toevoegen in allerlei lettertypes en kleuren. Zo maak je in een handomdraai een geboortetegeltje dat uniek en origineel is!

Geboortetegeltje tegeltje2go.nl

Voorbeelden geboorte tegeltjes tegeltje2go

Informatie over het geboortetegeltje van Tegeltje2go.nl De geboortetegel wordt d.m.v. een speciale druktechniek met de hand vervaardigd. Tegeltje2go levert de geboorte tegeltjes in 2 formaten.

Vierkante tegeltjes

Materiaal: Glanzend keramiek Afmeting: 15 cm x 15 cm Inclusief los geleverd ophang haakje

Rechthoekige tegeltjes

Materiaal: Glanzend keramiek Afmeting: 10 cm x 15 cm Inclusief los geleverd ophang haakje

Het rechthoekige tegeltje is uniek. Tegeltje2go heeft dit formaat ontwikkeld omdat er ook veel rechthoekige geboortekaartjes worden gemaakt.

Dus ben je op zoek naar een originele geboorte herinnering? Of een geboortetegel geven als een uniek en persoonlijk kraamcadeau, wat ook voor later een uniek aandenken is. Wil je een geboortetegel maken en zoek je een eenvoudige en snelle manier? Probeer tegeltje2go.nl en maak jouw geboortetegel precies zoals jij het wilt.
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje