Geboortekaartjes met je foto

De mooiste geboortekaartjes maak je toch wel met een eigen foto.

En juist geboorte kaarten met een eigen foto maak je het mooist bij Kaartje2go. De Consumentenbond heeft uitgebreid getest met verschillende fotos. De afdrukkwaliteit van Kaartje2go was van een overtreffende trap. En juist voor een foto geboortekaartje wil je natuurlijk de mooiste kwaliteit! Hieronder zie je verschillende mogelijkheden voor je geboortekaartje met eigen foto.

Geboortekaartje ontwerpen met eigen foto

Je kunt bij Kaartje2go op alle mogelijke manieren je geboortekaartje met foto maken. Je kunt dus beginnen met je eigen foto, en die versieren en ontwerpen, of je kiest een kaart uit de collectie, en voegt daar 1 of meerdere fotos aan toe.

Hieronder zie je een geboortekaart met de foto als basis. Daar voeg je vervolgens eenvoudig een mooi kader aan toe (heel veel keuze!) en je eigen tekst. Dus de naam, of de naam en geboortedatum of … nou ja, wat je maar wilt.

Geboortekaartjes met foto uit collectie

Veel aanstaande ouders kiezen een foto uit onze unieke collectie geboortekaartjes. En daar kun je dan eenvoudig je eigen foto aan je geboortekaartje toevoegen.

Wist je dat al meer dan 15.000 ouders tot volle tevredenheid hun geboortekaartje hebben gemaakt? En je kunt dus ook met een geboortekaart uit de collectie een foto toevoegen. Een voorbeeld van een geboortekaartje van een meisje er uit ziet zie je hieronder:

Foto effecten

Bovendien kun je -alleen bij Kaartje2go- nu speciale effecten toevoegen!

In de Kaartje2go Fotostudio kun je met 1 druk op de knop je foto met een mooi special effect bewerken. Daarmee creëer je een uniek en origineel geboortekaartje met foto. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een Sephia effect, of Zwart wit, of Andy Warhol effect.

Geboortekaartje met Warhol effect

Andy Warhol is beroemd geworden met zijn bewerking van fotos van beroemde wereldsterren, zoals Marilyn Monroe. Jij kunt nu met 1 druk op de knop een uniek geboortekaartje maken van je kindje. Met 1 druk op de knop!.

Hieronder zie je het geboortekaartje van Daan, met Andy Warhol effect. Uniek, origineel, en nergens anders verkrijgbaar!. Omdat je de foto na bewerking gewoon kunt downloaden, hebben de ouders ook meteen een canvas besteld.

Andy Warhol geboortekaartje

Geboortekaartje met zwart wit effect

Wat we ook veel zien, is dat een mooie foto in Zwart-wit effect wordt gebruikt voor het geboortekaartje.

Ook dat bereik je eenvoudig met de Kaartje2go Fotostudio.

Hieronder zie je een voorbeeld van het geboortekaartje van Lucas

Geboortekaarte met foto Kaartje2go

De ouders zijn begonnen met een kleurenfoto van Lucas, en hebben deze eerst zwart-wit gemaakt in de Kaartje2go fotostudio, en daarna in de kaartmaker mooi versierd met een kader en tekst.

De mooiste geboortekaartjes met foto maak je zo, bij Kaartje2go!
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje