Kraamcadeau tip: natuurlijk verzorgingsproducten

Wil jij graag een fijn, praktisch cadeau geven bij de geboorte van een kindje, dan heb ik een hele leuke tip voor je. Ik vertel jullie in deze blog graag meer over de producten van Oh, Baby!

Wil jij graag een fijn, praktisch kraamcadeau geven bij de geboorte van een kindje, dan heb ik een hele leuke tip voor je.

Praktisch en welkom

Een kraamcadeau uitzoeken kan best lastig zijn. Je wil niet de zoveelste knuffel geven en ook qua speelgoed is het de vraag of je weet waar de ouders bij van worden. De een vindt speelgoed met lichtjes en geluid geweldig, terwijl de andere ouder zweert bij houten speelgoed. Een geboorte cadeau waar je altijd goed mee zit zijn verzorgingsproducten, en dan natuurlijk wel producten die geschikt zijn voor het tere babyhuidje.

Voor de gevoelige huid

Het meest belangrijke is dat de verzorgingsproducten die je gebruikt geschikt zijn voor de gevoelige huid van een baby. Dat betekent dat de producten natuurlijke, biologische en vegan ingrediënten kunnen bevatten. Dat is dan ook precies waar de producten van Oh, Baby! uit bestaan. Dat, en daarbij bevatten alle producten ook prebiotica, probiotica en thermaal water. Deze producten versterken de natuurlijke beschermlaag van je baby’s huid Daarnaast zijn de producten ook dermatologisch getest en hypoallergeen.

Oh, Baby! geschenkset

Ik wil jullie graag de Oh, Baby! geschenkset laten zien. Om te beginnen eerst kort even over het uiterlijk ervan, want de verpakkingen van Oh, Baby! vind ik al onwijs leuk. Alle flessen zijn voorzien van een schattig diertje, waaronder een vosje en een walvisje. De flessen zijn perfect om bijvoorbeeld op een plankje boven de commode te zetten in de babykamer. In de geschenkset zit: badolie, shampoo/douchegel en lichaamsmelk. Alles dus om je baby goed te kunnen verzorgen. Daarnaast zit er een leuke toilettas bij waar je alle spulletjes in kunt doen wanneer je ze mee wil nemen. Met deze set geef je een super leuk, origineel én praktisch geboorte cadeau, waar de ouders ook echt iets aan zullen hebben. De producten van Oh, Baby! kun je online kopen of vaak ook via de plaatselijke apotheek.
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje