Til jouw verjaardag next level met de volgende 3 feestartikelen

Het kan best ingewikkeld zijn om ieder jaar weer opnieuw te moeten bedenken hoe je jouw verjaardag nu weer eens vorm zult gaan geven. Naarmate je ouder wordt heb je wellicht vele standaard typisch Hollandse verjaardagen meegemaakt waarbij iedereen in een kring zit en door elkaar heen praat. Af en toe gaat er een schaal met hapjes rond waar altijd dezelfde dingen op liggen: kaas, worst en gevulde eitjes aangevuld met andere hapjes die je iedere verjaardag weer voorgeschoteld krijgt. Veel mensen vinden dit soort verjaardagen verschrikkelijk en toch blijven we deze traditie stug volhouden omdat we niet beter weten. Vind je ook niet dat het wel eens tijd is om het anders aan te pakken? Lees dan even verder want in deze blog behandelen we drie feestartikelen waarmee je jouw verjaardag next level kunt tillen. En wellicht vind je hier ook nog leuke tips voor het vieren van een kraamfeest bij de geboorte van je zoon of dochter!

Piñata gevuld met lekkers

Om ervoor te zorgen dat jouw verjaardag te boek gaat als “te gek”, “onwijs gaaf” en “zo zou iedere verjaardag moeten zijn” doe je er goed aan iets actiefs te ondernemen met de mensen die je hebt uitgenodigd. In veel mensen schuilt stiekem nog een kind dat wel van een spelletje houdt. Je kunt natuurlijk denken aan allerlei soorten bordspellen, maar ook aan oud Hollandse spelletjes zoals koekhappen, zaklopen, sjoelen en ezeltje prik. Er zijn tal van dit soort actieve spelletjes te bedenken waarmee je je gasten urenlang zult weten te vermaken. Of wat dacht je van een piñata gevuld met lekkers waarbij iedereen om de beurt mag proberen om geblinddoekt en met een stok de piñata aan diggelen te slaan? Plezier gegarandeerd!

Te gekke photobooth props

Jouw te gekke verjaardag moet natuurlijk wel op een te gekke manier worden vastgelegd. Hoe je dat doet? Met photobooth props! Photobooth props zijn vaak grappige papieren of kartonnen accessoires die zijn vastgemaakt aan een stokje. Denk bijvoorbeeld aan een grappig brilletje of feesthoedje. Door de photobooth prop op verschillende manieren te positioneren kun je de leukste en meer komische foto’s maken.

Het kan best ingewikkeld zijn om ieder jaar weer opnieuw te moeten bedenken hoe je jouw verjaardag nu weer eens vorm zult gaan geven.

LED ballonnen voor extra sfeer

Gaat jouw verjaardag door tot in de late uurtjes? Hang dan eens LED ballonnen op voor extra sfeer. LED ballonnen zijn normale standaard ballonnen met als enige verschil een klein LED lampje dat onderin de ballon verwerkt is. Dit LED lampje wordt geactiveerd tijdens het opblazen waarna het meerdere uren zal blijven branden. Op deze manier worden de ballonnen van binnenuit verlicht wat zorgt voor een hele mooie sfeer. LED ballonnen komen dan ook het best tot hun recht wanneer het schemerig en donker begint te worden. Door de LED ballonnen te combineren met bijvoorbeeld confetti ballonnen, ballonnen met print en andere soorten feestversiering kun je jouw verjaardag helemaal spectaculair en onvergetelijk maken.
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje