De vijf leukste cadeautjes waar jij de naam van je kind op kan zetten

Er zijn zoveel leuke cadeautjes die je kan geven, Maar de allerleukste cadeautjes zijn toch echt wel de cadeautjes waar ze iets aan hebben en waar je hun naam op kan zetten. Mijn dochter heeft nog steeds haar konijn met naam die ze voor haar geboorte heeft gekregen. En die broodtrommel van mijn zoon met naam heeft hij ook al lang. Daarom in deze blog een top vijf met leukste cadeautjes waar je de naam van je kind op kan zetten!

Er zijn zoveel leuke cadeautjes die je kan geven, Maar de allerleukste cadeautjes zijn toch de persoonlijke, bijv. met een naam erop.

Een heerlijke kinderbadjas

Een badjas kan je altijd gebruiken. Heerlijk voor na het douchen of erg fijn in het zwembad. Met zo’n badjas om je heen heb je het toch een stuk warmer. Hoe leuk is het dan om jouw kind een badjas met naam te geven? Zo’n badjas voor een kind is echt wel iets dat je vaak gaat gebruiken en daardoor ook erg leuk om te geven! Misschien ook een leuk idee om de naam in de stijl van het geboortekaartje op het badjasje te laten maken!

Een teddy rugzak

Ken jij die rugzakken van Teddystof? Die zijn toch geweldig? Echt zo lekker zacht. Je hebt daar dus ook rugzakken van. Jouw kind gaat dat echt zo fijn vinden. En daarnaast, je kan er dus ook de naam op laten zetten! Hoe leuk is dat? Een rugzak kind is echt super handig.  Stop de spullen erin en gaan. Zo kan het zelf zijn eten en drinken meenemen tijdens een dagje uit.

Bestek met eigen naam

Allebei mijn kinderen hebben een besteksetje gekregen met hun eigen naam erop. Nooit meer ruzie wat van wie is en dat is o zo fijn! Ik vind het een leuk cadeau om te geven en te krijgen. Je stopt het namelijk in je bestekbak, dus het ligt nergens te slingeren en je kan het ook nog eens goed gebruiken! En weet je waar het ook super handig voor is? Voor het schoolontbijt! Op de basisschool mag je kind vaak een keer per jaar op school eten. Super handig dat je het bestek dan niet hoeft te labelen, maar de naam er al op staat.

Een geboortetreintje met geboortedatum

Ik zie ze steeds vaker voorbij komen. Die treintjes van blokken waar je de naam en de geboortedatum op kan zetten. Ze staan zo super schattig in die kinderkamer. Eigenlijk zijn ze te mooi om je kind ermee te laten spelen. Dus als je zoiets krijgt, zet het dan goed weg want als jouw kind eenmaal kan lopen is het treintje niet meer veilig!

Servies met naam

Bordje, beker en kommetje: allemaal voorzien van naam. Ik vind het echt geweldig en je hebt er ook echt wat aan. Daarnaast is het ook vaak uniek. Want naast de naam kan je ook voor een print kiezen, ook hier weer leuk wellicht om het geboortekaartje in te verwerken. De kans dat iemand hetzelfde doet is nihil. Ik weet zeker dat het kind dit cadeautje vaak gaat gebruiken, want ook dit komt met het schoolontbijt weer super handig van pas.
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje