3x de nieuwste geboortekaartjes voor jongens!

Een geboorte is ontzettend bijzonder en speciaal. Na negen maanden vol verwachting is dan eindelijk jouw baby ter wereld gekomen. Van harte gefeliciteerd! Jouw kleine jongen is het mooiste wat je ooit hebt gezien. Dit geweldige nieuws wil je het liefst van de daken schreeuwen, en delen met de hele wereld. Je hebt een zoontje! En wat voor een. Ben je nog op zoek naar een mooi geboortekaartje? Dan ben je aan het juiste adres. Want wij hebben speciaal voor jou de mooiste nieuwste geboortekaartjes voor jongens uitgezocht. Zo hoef jij niet al te lang te zoeken en kan je weer verdergaan met wat nu het allerbelangrijkst is. Genieten van je kleintje.

Strak & rustig

Voor geboortekaartjes voor jongens hoef je heus niet alle toeters en bellers uit de kast te halen. Simpel en strak kan juist ook heel mooi zijn. Zo breng je precies datgene over wat je het belangrijkst vindt. Namelijk dat je zoon dan eindelijk ter wereld gekomen is, en wat zijn naam zal zijn. En saai of somber is dit kaartje helemaal niet. Zelfs het tegenovergestelde! Fris en minimaal, en precies goed, zoals geboortekaartjes voor jongens horen te zijn.

geboortekaartjes voor jongens

In de wolken

Helemaal in de wolken ben je nu sinds de geboorte van je zoon. En wat is het een wolk van een jongen! Je bent helemaal gelukkig met jouw kleine vent en koestert ieder moment met hem. Komen deze gevoelens je bekend voor? Dan is dit snoezige kaartje misschien wel wat voor jou! Een van de nieuwste geboortekaartjes voor jongens, en echt super leuk. Aan de binnenzijde is ruimte voor een mooie foto van je baby. Van harte gefeliciteerd met je zoontje!

geboortekaartjes voor jongens

Stoer & simpel

Een van de leukste nieuwe geboortekaartjes voor jongens is deze stoere en simpele kaart. Al is ‘ie simpel, toch heeft deze kaart ook iets ontzettend vrolijks en speels, en is hij perfect voor de geboorte van een kleine stoere man. Dus waar wacht je nog op? Druk maar gauw op verzenden!

geboortekaartjes voor jongens dubbeldekker in silhouet
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje