Een baby geboren? Onze nieuwste felicitaties!

De geboorte van een kindje is altijd weer een bijzonder moment. Hoeveel je kinderen je ook al hebt, of hoe oud je ook bent, met de verwelkoming van nieuw leven straalt iedereen. Na maanden vol verwachting is de kleine dan eindelijk daar. En wat een prachtige parel is het. Zo klein, en zo bijzonder. Een wonder van de wereld. Nu het nieuws de wereld in is, wil je maar al te graag de kersverse ouders van harte feliciteren met hun baby. Want een geboorte is speciaal. Je wilt de kleine welkom heten in de wereld en je gelukswensen overbrengen. En niet door middel van een SMS. Jij stuurt graag een felicitatiekaart. Dan heb je enorm veel geluk, want wij hebben een aantal mooie, verse kaartjes voor in petto. Benieuwd geworden? Kijk dan maar gauw mee!

Beertje

Zwart-wit hoeft echt niet saai of treurig te zijn. Kijk maar naar deze mooie felicitatiekaart, die is juist hartstikke liefdevol en vrolijk! Een schattig getekend beertje verwelkomt een kleine baby in deze wondere wereld, met vrolijke letters in verschillende patronen tegen een achtergrond van plustekentjes. Want je kunt maar beter met wat positiviteit beginnen, nietwaar?

felicitatiekaart geboorte beer

Is het een ballon?

Wat een grappige en in het oog springende felicitatiekaart is dit zeg! De blije boodschap ‘It’s a girl’ zit verstopt in de vorm van een opstijgende ballon. Of is het een schattig babyhoofdje? Met deze verassende felicitatiekaart feliciteer je kersverse ouders op een leuke en originele manier. Super schattig en ontzettend leuk om naar te kijken!

felicitatiekaart geboorte it's a girl ballon
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje