Babyshower-tips 2

Een gezellige middag met vriendinnen en vrienden waaraan je handige cadeaus overhoudt. Klinkt goed, toch? Zo’n leuke activiteit is ook wel beter bekend als de babyshower, een traditie die is overgewaaid uit Amerika. Omdat de invulling ervan misschien nog wat vraagtekens oproept, geven wij ook nu weer handige tips voor een geslaagd feestje.

Weet je nog… Een klein aandenken aan de babyshower zorgt ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt. Kies iets wat blijvend is, en bij voorkeur iets klassieks. Ga dus niet los met neon-tinten en glitter, maar koop bijvoorbeeld neutrale lijstjes waarin je een foto doet van de hele groep vrienden, met in het midden de aanstaande moeder.

Volledig verzorgd Onthoud dat dit feest bedoeld is voor de aanstaande moeder. Zorg ervoor dat ze helemaal in de watten wordt gelegd en geen vinger hoeft uit te steken. Hou er ook rekening mee dat ze geen alcohol mag drinken, en bepaalde hapjes niet mag hebben; dus ga niet met z’n allen aan de champagne terwijl zij alleen aan een appelsapje kan nippen.

Kom je ook? Een uitnodiging is natuurlijk waar het allemaal mee begint. Kaartje2go heeft diverse opties voor een toepasselijke kaart. Een voorbeeld hiervan zie je hieronder. Deze kaart maken? Klik er gerust op en de rest wijst zich vanzelf!

bs

Ook benieuwd naar onze andere babyshower-tips? Hier vind je Babyshower-tips 1.
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje