Babyshower-tips 3

Een baby doe je in bad, maar een babyshower is geen overbodige luxe! Dit uit Amerika overgewaaide fenomeen is hét moment voor toekomstige ouders om alvast wat leuke babyspullen te ontvangen en natuurlijk om te vieren dat er een klein kindje op komst is. Wij geven tips voor de ultieme shower!

Babybarbeque Met dit lekkere weer wil je het liefst buiten zitten, ook als je een babyshower geeft. Het kan dan ook leuk zijn om een zogenaamde babybarbeque te organiseren. Hierbij haal je allerlei klein spul om op het rooster te leggen, zoals miniworstjes en miniatuurhamburgers. Leuk en lekker!

Babyplaylist Maak een playlist van nummers om je babyshower te begeleiden. Kies hierbij echter voor alleen maar liedjes waarin het woord ‘baby’ een prominente plek heeft. Denk bijvoorbeeld aan de klassieker ‘Be My Baby’ van The Ronettes en het iets minder klassieke ‘Baby’ van Justin Bieber. Je kunt er ook nog een spel van maken, door de eerste die het opvalt een prijs te geven. Hilariteit gegarandeerd!

Spelletjes voor de kinderen Een babyshower is natuurlijk het kindvriendelijke feest bij uitstek. Vraag je vrienden om hun kroost mee te nemen en richt een kinderhoek in met spelletjes.

Uitnodiging Natuurlijk wil je je vrienden en familie wel op een passende manier uitnodigen. Een mooie kaart is hiervoor een goede optie. Hieronder zie je een voorbeeld van een leuk exemplaar. Maken? Klik erop, dan maak je gemakkelijk en snel een babyshower-uitnodiging met kaartje2go!

babyshower-3

Ook benieuwd naar onze andere babyshower-tips? Hier vind je Babyshower-tips 2.
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje