Een toffe doopkaart met foto voor een tof meisje

Je schatje is geboren, je liever je parel. En zal binnenkort ook geboren worden in het geloof. Dat is een spannend moment, en een moment dat je graag zou willen delen met je dierbaren. Stuur al je vrienden en familie op tijd een mooie doopkaart, om zeker te zijn van hun komst. Samen hebben jullie deze ziel al opgenomen in jullie hart en door de doop zal God dat ook doen. Kijk gauw mee naar onze selectie doopkaarten met foto voor meisjes.

Zo in het plakboek

Nodig je naasten uit met deze leuke doopkaart, die regelrecht uit een scrapbook lijkt te komen. Een super schattig kaartje, voor een super schattige baby. Maak het kaartje af door een mooie foto van je pasgeboren kindje te laten zien. Zo is ze helemaal klaar voor haar doop.

doopkaart meisje lief foto

Zachtroze droom

Je kindje is je schat en dat mag je best laten zien. Het gaat toch om een speciale gebeurtenis hier. Haal voor je doopkaart alles uit de kast, en zorg voor een mooie babyfoto in zachte kleuren. Je dochtertje lijkt op deze doopkaart bijna regelrecht uit een Anne Geddes boek te komen. Een super lieve & mooie kaart, met een romantisch tintje. De kaart wordt feestelijk door de gouden details, maar blijft warm & liefdevol door de houtlook.

doopkaart feest lieve kaart

Slingers op een doopkaart

Een doop is een prachtige gebeurtenis. Deze feestelijke lieve doopkaart doet dit moment zeker eer aan, want is werkelijk een plaatje. Licht en luchtig, en daarbij ook nog eens heel hip en modern. De vrolijke stipjes doen aan feestelijke confetti denken en laten zien dat jullie in ieder geval erg uitkijken naar de doop. Ook toont het dat jullie het heel fijn zouden vinden als de ontvangers erbij zouden kunnen zijn.

doopkaart meisje
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje