Fotoshoot als cadeau voor mama & papa. Een mooi aandenken!

Een zwangerschap is een bijzondere gebeurtenis in iemands leven. Het is toch wel een wonder, het ontstaan van het leven. Dat er in een buik zoiets moois kan groeien, een klein mensje. En als die prachtige parel er dan is kun je jouw geluk niet op. Wat een prachtige baby, jouw kindje. Het liefst zou je willen dat je het gevoel van zulke bijzondere momenten zou kunnen vasthouden. Dan is het hartstikke leuk om als zwanger stel een fotoshoot te krijgen als cadeau. Zo heb je een prachtig aandenken aan een bijzonder moment.

Op de foto met je buik

Je zwangerschap is een bijzondere tijd. Al vervloek je misschien af en toe alles wat erbij komt kijken, je had het voor geen goud willen missen. Er groeit een kindje in je buik en dat is toch wel heel speciaal. Zo’n mijlpaal in je leven, daar moet je iets mee doen. Heb je er al over gedacht om met je buik voor de lens te gaan staan? Nee? Dan is dat wellicht iets om te overwegen. Voor heel veel vrouwen en stellen is zo’n foto een prachtig aandenken aan hun zwangerschap. Een periode vol hoop en liefde voor jouw nog ongeboren kindje. De baby is er nog niet, maar jullie zijn er klaar voor om hem of haar met open armen te ontvangen. Zo’n prachtig moment van hoop en liefde laten vastleggen met een fotoshoot is geweldig en super leuk om als cadeau te krijgen of aan elkaar cadeau te doen.

Deze prachtige foto is gemaakt door Lisette Lubbers Fotografie 

Als aandenken aan je zwangerschapstijd kun je ook proberen om een afgietsel van je zwangere buik in gips te maken. Kun je meteen makkelijk aan iedereen laten zien hoe bol je was! Bij bijvoorbeeld de Xenos kun je heel makkelijk met een pakket je buik in elkaar gipsen ­čÖé

Een pasgeboren kindje

Je kindje is dan eindelijk geboren en je bent helemaal in de wolken ervan. Hoe hebben jullie zoiets volmaakts ter wereld gebracht? Jullie kleine hebben jullie lang geleden al in jullie hart gesloten, maar om hem of haar nu in je armen te hebben is overweldigend. Jouw liefde voor dit kleintje is onvoorwaardelijk en grenzeloos. Ze blijven niet lang zo klein, dus het is super om dit moment van onbegrensde mogelijkheden te laten vastleggen in een zogenaamde ‘newborn’ fotoshoot. Zo heb jij straks je eigen perfecte ‘Anne Geddes’ in huis hangen om van te genieten. Zeker later, wanneer je kindje al weer wat groter is.

fotoshoot newborn bianca van de ven fotografie

Deze mooie foto is gemaakt door Bianca van de Ven fotografie
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk z├│

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje