Een geboortekaartje met silhouet is leuk en speels!

Het is zover, je kindje is gezond en wel de wereld ingekomen! Dit moet natuurlijk gedeeld worden met je familie en vrienden. Voor een leuke geboortekaart kun je sowieso bij ons terecht. Weet je niet zo goed wat je wilt? Wij hebben de oplossing voor je. Denk bijvoorbeeld eens aan een silhouet geboortekaartje.

Schattig en speels silhouet geboortekaartje

Hartstikke leuk voor zowel jongens als meisjes! Hip, vlot en simpel, maar ook super schattig en speels, met een mooi illustratief karakter. Alsof de kinderen op de kaartjes zo kunnen meespelen in de avonturen van Jip en Janneke!  De keuze uit de verschillende silhouetten is reuze dus zoek een kaartje uit dat goed voor je voelt en dat bij je past. Misschien vind je het silhouet van een hertje of een stoet egels wel veel leuker op je geboortekaartje, dat kan natuurlijk ook. Super handig ook als je liever een kaart met een wat neutralere uitstraling wilt. Heb je er een gevonden die je mooi vindt? Je kunt de kaart dan naar eigen smaak aanpassen. Zo wordt jouw geboortekaartje uniek en eigen, net als je kindje.

Inspiratie voor jouw perfecte kaartje

Om je een beetje op weg te helpen zie je hieronder een voorbeeld van een silhouet geboortekaartje. Het silhouet van een jongetje met een beer en een vlinder is heel lief, maar wordt door het wieberpatroon op de achtergrond wat speelser en stoerder. Het zachte groen is perfect voor een geboortekaartje. Het oogt mooi fris en staat ook symbool voor jeugdigheid en nieuw leven. Perfect, toch? Een leuk stukje tekst of een mooi gedicht maakt het kaartje dan helemaal af. Zo, die kan op de post!

geboortekaartje silhouet

Dat was de voorkant, maar de bijpassende binnenkant is ook zeer de moeite waard! Kijk maar even.

geboortekaartje silhouet

De naam van het kindje is in dit voorbeeld dezelfde kleur als de achtergrond. Zo oogt het geheel harmonieus en lief. Zie je zo’n kaartje helemaal zitten? Wacht dan niet langer, en pas dit geboortekaartje helemaal naar eigen smaak aan. Als je liever iets anders wilt , vind je hier al de andere geboortekaartjes van Kaartje2Go. Veel plezier ermee!

geboortekaartje silhouet
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje