Genderneutraal? Vind je perfecte geboortekaartje!

In de media wordt steeds vaker gesproken over mensen die genderneutraal zijn, of hun kinderen graag zo opvoeden. Wat betekent dat precies? Nou, simpel gezegd dat jij je kind zonder een bepaald gender (jongen of meisje) wil opvoeden, en dat het kind later zelf mag bepalen wat het beste bij hem of haar past. Een van de twee, een beetje van beiden, of ertussenin. Veel geboortekaartjes zijn specifiek voor jongens of meisjes, maar we hebben gelukkig ook een heel stel kaartjes die helemaal genderneutraal zijn. Ben je benieuwd geworden? Kijk dan maar eens gauw mee!

Blauw of roze? Geen van beide!

Voor jongens en voor meisjes wordt vaak blauw of roze voor een geboortekaartje gekozen. Maar voor een neutraler geboortekaartje is groen of geel echt een prachtige kleur. Dit okergeel is helemaal hip, en perfect voor een modern gezin met een moderne baby.

genderneutraal

Dromenland

Wanen jullie je sinds de geboorte van jullie kindje in een droom? Dan is dit prachtige, dromerige geboortekaartje waarschijnlijk wel wat voor jullie. De kleuren zijn compleet genderneutraal (al zijn eigenlijk alle kleuren dat, natuurlijk) en de waterverf doet haast denken aan een tekening gemaakt door een kind. Mooi, he?genderneutraal

Ga voor genderneutraal

Ga voor simpel, stijlvol en modern met dit prachtige minimalistische kaarten met gouden accenten.

genderneutraal

De voordelen

  • Unieke collectie geboortekaartjes
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Inloggen = 20% korting
  • Meer dan 300.000 gebruikers!
  • Beste getest door Vara’s KASSA
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart