Het is lente! De vrolijkste geboortekaartjes vind je hier!

De lente hangt weer in de lucht. Tijd van zaden en pollen, bloeiende bloesems en van nieuw leven. Met dit seizoen wordt de natuur wakkeren dient nieuw leven zich aan. Niet alleen bij de dieren, ook bij de mensen. Want de lente is een tijd van veel geboortes. En wat blijft het toch prachtig, wanneer nieuw leven op aarde verschijnt. Dolgelukkig zijn jullie met jullie prachtige kindje. Het grote nieuws van de geboorte willen jullie graag bekend gaan maken met een mooi geboortekaartje. Omdat jullie schat in het bloeiseizoen is geboren zoeken jullie natuurlijk een kaartje dat daarbij past. Daarom hebben we de allermooiste kaartjes met het gevoel van de lente voor jullie uitgezocht. Dan hoeven jullie alleen nog maar te kiezen. Wel zo makkelijk, nietwaar?

Bloesem

Een van de mooiste natuurverschijnselen in de lente is toch wel de bloeiende boom vol met bloesem. Elk jaar weer opnieuw bloeit de bloesem maar heel eventjes en in die tijd is het prachtig. Dus wat geeft de lente dan nu mooier weer dan een bloeiende bloesem boom? Dit lieve geboortekaartje is met zijn zachte kleuren en schattige illustraties dan ook perfect voor een echt lentekind.

lente geboortekaartje

Leve het leven!

De lente is een viering van het leven, net zoals een geboorte dat is. Zoals de natuur zichzelf hernieuwt en nieuw leven zich aandient, zo doet ook jouw pasgeboren kindje dat. Dan is het prachtig en passend om mooie bloeiende planten op een geboortekaartje te zien. Niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens hartstikke hip. De natuur ontwaakt, en zo ook jouw kindje. Gefeliciteerd

geboortekaartje lente lief hartjes
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje