Kies voor een hip & mooi minimalistisch geboortekaartje

De minimalistische trend is al een tijdje aan de gang, en is nu ook doorgedrongen tot in geboortekaartjesland. Deze kaartjes gebruiken weinig poespas om hun boodschap over te brengen, maar zijn alles behalve saai. Integendeel, ze zijn juist heel modern en fris. En een uitkomst wanneer je nog geen foto’s van je kindje hebt, of wil laten zien. Of misschien ben je wel helemaal weg van de ‘minimal’ trend, en kies je ze daarom uit. Het maakt eigenlijk niet uit, wij zijn in ieder geval voorzien van genoeg kaartjes! Kijk maar eens mee.

Stoer met stippen

Deze stoere kaart is zowel geschikt voor jongens als meisjes. In zwart-wit en met mooie typografie is deze kaart toch echt een blikvanger. De informatie komt helder en duidelijk naar voren. Een mooi minimalistisch kaartje.

geboortekaartje minimalistisch zwart wit met stippen

Driehoekjes & driehoekjes

Deze vrolijke kaart voor de aankondiging van een meisje, speelt met geometrische vormen en verder weinig kleur. Het roze springt eruit, wat meteen duidelijk maakt dat het hier om de geboorte van een meisje gaat. De naam van het kindje springt eruit doordat het op een grote zandkleurige driehoek is geplaatst.

minimalistisch geboortekaartje driehoek meisje

Let’s get minimal(istisch)

Misschien wel de meest minimalistische van het hele stel is dit kaartje. Slechts een naam op een kartonlook kaart, en toch is het een prachtig geboortekaartje.

minimalistisch geboortekaartje karton mans
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje