Iemand zwanger? Feliciteer ze maar goed!

Het is voor iedereen blij en vrolijk nieuws wanneer er een kindje op komst is. Niet in de laatste plaats voor de ouders natuurlijk! Die zijn vast helemaal in de wolken met hun nog ongeboren baby. Wanneer het nieuws dan eindelijk uit is, is het natuurlijk hartstikke leuk om de mama en papa in spe van harte te feliciteren. En dat doe je dan uiteraard met een mooie kaart. Wij hebben er in ieder geval genoeg!

Blije vogeltjes

Dit kaartje is zowel als felicitatie als een aankondiging van een zwangerschap leuk! Deze lieve vogeltjes geven te kennen dat er een klein vogeltje op komst is, en dat dit baby’tje overspoeld zal worden met liefde wanneer het geboren is. Nu nog zwanger, maar straks is er een baby! Tijd om het vogelnest uit te breiden.

zwanger vogeltjes

zwanger vogeltjes

Augurkentijd is aangebroken

Veel zwangere vrouwen krijgen tijdens hun zwangerschap te maken met onverklaarbare ‘cravings’. Dan hebben ze ineens zin in bepaalde soorten eten die ze voorheen veel minder aten, of misschien niet eens echt lekker vonden. Vaak hoor je dat zwangere vrouwen dan plotseling ontzettende trek krijgen in augurken. Deze kaart speelt leuk in op dat gegeven, met een hele rij augurken met oogjes die een aankomende moeder feliciteren met haar zwangerschap. Een felicitatie met humor en een knipoog!

felicitatie augurken roze zwanger

Er komt een baby aan

Deze leuke kaart lijk op het eerste gezicht heel simpel, maar dan zie je het…De ‘B’ van ‘baby’ lijkt ook nog eens heel erg op een zwangere buik! Een leuke kaart met een mini-rebus. Dat is toch om echt vrolijk van te worden.

felicitatie zwanger baby op komst
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje