Is er iemand zwanger? Feliciteer ze met een mooie kaart!

Wanneer je zwanger bent, wil je het liefst natuurlijk meteen dit fantastische nieuws de wereld in gooien. Want het gebeurt natuurlijk niet elke dag dat er een kindje op komst is. Gelukkige stellen wachten echter altijd eerst een poosje met het grote nieuws vertellen, zodat ze zeker weten dat alles in orde is. Maar als het dan eindelijk zover is, kunnen ze hun geluk niet op. Wij zijn zwanger! Jij bent natuurlijk hartstikke blij voor ze en wilt niets liever dan jouw vrienden dat te laten weten. Maar hoe pak je dat nu aan? Nou, met een leuke felicitatiekaart, natuurlijk! Zo feliciteer je iemand met een zwangerschap. Nu kan het zijn dat je door de bomen het bos niet helemaal meer ziet, want er is zoveel aanbod…Daarom hebben wij voor jou de nieuwste, leukste kaartjes in ons aanbod bij elkaar gezocht. Ben je nu nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar eens gauw mee!

Een wonder

Zwanger worden is niet vanzelfsprekend. Sommige mensen proberen het een lange tijd en lukt het maar niet. Wanneer dan ineens een zwangerschapstest positief is, kan het geluk van zo’n stel haast niet op. Het is bijna niet te geloven, maar na een tijdje daalt het besef dan toch. Het is gelukt! Je bent zwanger. Zo zie je maar weer, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Maar zelfs een wonder heeft zo nu en dan wel wat tijd nodig. Verras iemand met deze lieve en ontroerende kaart, en feliciteer een stel met hun langverwachte en zo gewenste zwangerschap.

zwanger felicitatie felicitatiekaart

Je bent zwanger!

Het nieuws dat je zwanger bent is natuurlijk fantastisch nieuws. En als vriend of vriendin van de zwangere deel jij natuurlijk in haar blijdschap. Want zeker wel dat jij ook dolenthousiast bent over haar op hande zijnde baby. Wat een geweldig nieuws voor jullie! Feliciteer je vriendin met deze leuke kaart, waarmee je laat zien dat je net als zij dolgelukkig bent met het nieuws!

zwanger felicitatie woohoo felicitatiekaart

De voordelen

  • Unieke collectie geboortekaartjes
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Inloggen = 20% korting
  • Meer dan 300.000 gebruikers!
  • Beste getest door Vara’s KASSA
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart