Het is een meisje! Vind hier de leukste geboortekaartjes voor meisjes!

De geboorte van een kindje is altijd weer een bijzonder moment. Na maanden vol verwachting is de kleine dan eindelijk daar. En wat een prachtige parel is ze. Jouw kleine meisje is het mooiste wat je ooit hebt gezien. Dit geweldige nieuws wil je het liefst van de daken schreeuwen, en delen met de hele wereld. Je hebt een dochter! En wat voor een. Ben je nog op zoek naar een mooi geboortekaartje? Dan ben je aan het juiste adres. Want wij hebben speciaal voor jou de mooiste nieuwste geboortekaartjes voor meisjes uitgezocht. Zo hoef jij niet al te lang te zoeken en kan je weer verdergaan met wat nu het allerbelangrijkst is. Genieten van je kleintje. Ben je al nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar gauw mee naar onze collectie geboortekaartjes voor meisjes!

Stoer & onverschrokken

Geboortekaartjes voor meisjes hoeven heus niet altijd suikerzoet te zijn. Zelfs niet met veel roze. Dat bewijst dit leuke en stoere kaartje van StudioOnszelf maar eens. Want wat een lieve, maar ook stoere beer staat er op de voorkant! Een leuk hip kaartje, helemaal van nu, dat het nieuws van de geboorte van jouw meisje op een warme manier aankondigt. Wat wil een mens nou nog meer?

geboortekaartjes voor meisjes stoer beer [;

Een van de leukste geboortekaartjes voor meisjes

Een beetje kitsch is best oke. Dat bewijst deze vrolijke en mooie kaart maar eens. Want wat een prachtig plaatje is het. Net als jouw kleine meid. Een originele en bijzondere kaart, die een heerlijk warm en fris gevoel uitstraalt.

leukste geboortekaartjes voor meisjes
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje