Een jongetje geboren? De nieuwste geboortekaartjes voor jongens!

Een geboorte is altijd even bijzonder. Een speciaal moment in je leven, een die je voor altijd bij je zal dragen. Na negen maanden vol verwachting mag je dan eindelijk je baby in je armen sluiten. Je kunt je geluk haast niet op, je hart lijkt wel te vol. Jouw kleine jongen is het mooiste wat je ooit hebt gezien. Dit geweldige nieuws wil je het liefst van de daken schreeuwen, en delen met de hele wereld. Je hebt een zoontje! En wat voor een. Ben je nog op zoek naar een mooi geboortekaartje? Dan ben je aan het juiste adres. Want wij hebben speciaal voor jou de mooiste nieuwste geboortekaartjes voor jongens uitgezocht. Zo hoef jij niet al te lang te zoeken en kan je weer verdergaan met wat nu het allerbelangrijkst is. Genieten van je kleintje. Nieuwsgierig geworden naar de kaartjes? Kijk maar gauw mee!

Daar komt de ooievaar!

Het is altijd weer een verassing wat de ooievaar komt brengen, maar nu is jullie kleintje eindelijk daar. En het is een prachtige gezonde jongen, helemaal klaar voor de grote wereld. Deel het geweldige nieuws meteen met een van de meest opvallende en leukste geboortekaartjes voor jongens. Super schattig, maar ook humoristisch en speels, passend bij jouw wensen. Bovendien heeft deze kaart een liefdevolle en zachte uitstraling. Welkom op de wereld, kleine!

geboortekaartjes voor jongens ooievaar lief

De leukste geboortekaartjes voor jongens

Jouw stoere jongen wordt vast een man van de wereld, dat weet jij nu al. Dan is dit hippe en vrolijke geboortekaartje echt wat voor jou! Silhoutten van wilde dieren, zoals olifanten, neushoorns en stokstaartje, die uit een wereldbol lijken te komen, omlijsten op een prachtige manier de naam van je kindje. Want op dit moment is hij het middelpunt van jouw wereld, en dat mag de hele wereld dan ook weten.

geboortekaartjes voor jongens silhouet jimmy geboorte

De voordelen

  • Unieke collectie geboortekaartjes
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Inloggen = 20% korting
  • Meer dan 300.000 gebruikers!
  • Beste getest door Vara’s KASSA
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart