Een mooi klassiek geboortekaartje, die vind je bij Kaartje2Go!

Een geboorte is een ontzettend speciaal en bijzonder moment. Het gebeurt niet iedere dag dat je nieuw leven op de wereld zet, natuurlijk. Na maanden vol verwachting, van je baby voelen groeien in je buik, is het dan eindelijk zover…Je kindje is geboren! Gefeliciteerd! En wat een prachtig wondertje is het, nietwaar? Een wonder dat het verdiend gedeeld te worden, liefst met heel de wereld. En daarvoor zoek je nu het perfecte geboortekaartje. Maar wat voor soort kaartje wil je dan? Nou, het liefst een beetje klassiek. Stijlvol en mooi, zonder dat het saai wordt. Dan heb jij even geluk, want wij hebben een aantal hele mooie kaartjes voor je uitgezocht. En zit hier nu niets tussen, dan kun je rustig nog even in onze collectie rondsnuffelen. Kijk maar gauw mee wat we voor je in huis hebben. En misschien zit jouw perfecte geboortekaartje er wel tussen!

Nieuw!

Het is altijd leuk om nieuwe ontwerpen even uit te lichten. Want wie weet is dit kaartje wel precies wat je zoekt. Mooi klassiek en stijlvol, met een vintage uitstraling, is dit geboortekaartje. De vlinder aan de voorkant straalt liefde en warmte en een schat van onschatbare waarde uit, en aan de binnenzijde zijn meer vlinders en anemonen afgebeeld. Een perfect voorbeeld van een mooi klassiek en subtiel kaartje, in combinatie met vintage elementen, wat nu ook heel hip is. Deze combinatie maakt dit kaartje alles behalve saai, maar zorgt ervoor dat de kaart ook niet te schreeuwerig wordt.

klassiek subtiel geboortekaartje met vintage afbeelding vlinder subtiel klassiek geboortekaartje met vintage vlinder

Geen woorden nodig

De gevoelens die je ervaart als kersverse ouders zijn eigenlijk niet in woorden uit te drukken. En dat hoef je ook helemaal niet te doen. Iedereen begrijpt het toch wel. Dus dan is het heel mooi om een zwart-wit en ingetogen geboortekaartje te gebruiken. Zoals deze, bijvoorbeeld. Zonder woorden geeft dit kaartje uitdrukking aan de immense liefde en blijdschap die jullie nu ervaren, zonder somber of saai te worden.

klassiek geboortekaartje handjes en voetjes
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje