Een kleinkind geboren? Van harte gefeliciteerd!

Het is altijd weer een bijzonder moment wanneer er een kindje wordt geboren. Er is nieuw leven op de wereld en dat leven moet gevierd worden. Meteen worden de kersverse ouders van alle kanten bedolven onder de felicitaties. Maar wat nu als je met een geboorte oma & opa wordt? Dat is toch ook niet onbelangrijk? Nee, dat mag ook gevierd worden, want zoiets gebeurt natuurlijk niet elke dag. Je verwelkomt een nieuwe telg in de familie, en dat is toch wel heel speciaal. Bovendien ga je een heleboel nieuwe avonturen tegemoet, en kun je uitkijken naar mooie nieuwe herinneringen. Stuur daarom ook eens een felicitatie naar een kersverse opa & oma. Zij mogen niet vergeten worden. Voor het gemak hebben we een aantal mooie kaartjes voor je verzameld. Laat je inspireren, kijk maar gauw mee!

Hoera voor jullie kleinkind!

Er verandert veel met de komst van een kindje. Een stel wordt ineens papa en mama, en kan uitkijken naar veel geluk, maar ook naar veel slapeloze nachten. En de ouders van dat gelukkige stel? Die veranderen plotsklaps in opa & oma.En grootouders worden is toch wel heel bijzonder. Je allereerste kleinkind is geboren, zo’n mooi moment moet gewoon gevierd worden. Met een driewerf ‘hoera’! En veel speentjes voor de huilende kleine, die ineens zo veel moet verwerken.

hoera opa en oma kleinkind

Hand in hand

Wanneer papa en mama even rust nodig hebben, kun je er donder op zeggen dat jullie als kersverse opa & oma wel eens op hun kleinkind zullen mogen passen. En daar komen waarschijnlijk op den duur wel wat traantjes bij kijken. Gelukkig houden jullie zielsveel van jullie kleinkind en weten jullie dat het er nu eenmaal bijhoort. Feliciteer de verse grootouders met deze herkenbare en grappige kaart. Wees welkom, kleine!

kleinkind felicitatiekaart opa en oma

De voordelen

  • Unieke collectie geboortekaartjes
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Inloggen = 20% korting
  • Meer dan 300.000 gebruikers!
  • Beste getest door Vara’s KASSA
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart