De leukste babyshower cadeau’s

Een baby is bijna op komst, dus het wordt hoog tijd om dit te vieren met een leuke en feestelijke babyshower! Even geen idee wat je een aanstaande mama nou moet geven? Geen zorgen, wij hebben wel wat leuke ideeën voor je. Zo kun jij met een gerust hart jouw cadeau overhandigen. Samen met alle vriendinnen maken jullie er dan een geweldig feest van. Waarbij een lekkere taart en heerlijke (alcoholvrije) drankjes natuurlijk niet mogen ontbreken! Dus, ga ervoor zitten, en kijk rustig mee, naar onze ideeën voor schattige en leuke babyshower cadeautjes.

Een avondje uit

Als de baby dan eindelijk geboren is, hebben de kersverse ouders al een pittige tijd achter de rug. Zo’n zwangerschap is immers niet niks. Natuurlijk willen ze eerst ten volste genieten van hun kleine schat, maar het is toch hartstikke leuk om ze een avondje uit cadeau te doen. Misschien houden ze allebei wel heel erg van cabaret, of stand-up comedy. Of zijn ze allebei hartstikke fan van dezelfde band. De mogelijkheden zijn haast eindeloos, dus kies iets leuks voor die twee uit. Zo hebben ze niet alleen een superavond, maar ook de tijd om weer even van elkaar te genieten.

Maak het persoonlijk

Ben je creatief of handig met naald en draad? Dan is het hartstikke leuk om zelf iets te maken. Jouw cadeau is dan super persoonlijk en vol liefde, omdat je er wat extra tijd en moeite in hebt gestoken. Je kunt bijvoorbeeld zelf een babydekentje maken van verschillende gekleurde lapjes, of een rompertje maken. Deze dingen kosten best tijd, dus je kan er ook voor kiezen om niet alles zelf in elkaar te zetten. Je kan er dan voor kiezen om bijvoorbeeld een rompertje zelf te pimpen. Geen idee hoe je daarmee moet beginnen? Op deze leuke blogs van Fitte vrouwen & Lady lemonade wordt haarfijn uitgelegd hoe je dat aan zou kunnen pakken. Zo maak je een uniek en bijzonder cadeau!

babyshower zo mooi

Cindy van ZoMooi heeft ook een handige tutorial op haar blog staan.

Praktisch is ook fijn

Lieve en mooie persoonlijke cadeaus zijn geweldig om te krijgen, maar met de komst van een kleine heb je nu eenmaal ook wat praktische spullen nodig. Zoals een goede luiertas, want zonder tas overal luiers en doekjes naar toe slepen is gewoonweg niet te doen. Een luiertas hoeft er zeker niet zo onaantrekkelijk uit te zien als de inhoud ervan. Kies een trendy luiertas, dat kan de mama vast en zeker waarderen. Even zoeken via Google levert al snel resultaten op, zoals de tassen van Mamaloesbabysjop. Genoeg keuze, daar zit zeker een mooie & passende tas tussen!

Relaxed dagje voor mama

Als verse moeder ben je veel bezig met je kindje. Zo veel, dat je haast geen tijd meer over houdt voor jezelf. Een lekker dagje naar de sauna om heerlijk te ontspannen klinkt je dan als muziek in de oren. Geef tijdens een babyshower daarom eens een tegoedbon voor een heerlijk dagje wellness cadeau of voor een fijne en ontspannende massage. Zo heeft de nieuwe mama een heerlijk dagje om naar uit te kijken.

Een avond uit

Niet alleen een nieuwe mama heeft het druk, een nieuwe papa rent zich ook de benen uit het lijf. En af en toe wil hij ook wel een beetje ontspannen. Neem je maat dan lekker mee naar de kroeg, of kijk samen onder het genot van heel veel bier en bitterballen een spannende voetbalwedstrijd bij jou thuis. Of neem hem mee naar een wedstrijd, dat is nog beter!

babyshower

Een zelfverwarmend flesje

Ouders willen er ook wel eens uit met hun baby. Dus pakken ze genoeg flesjes melk in om de baby van eten te voorzien. Die melk moet alleen wel opgewarmd kunnen worden. Bespaar de ouders het gedoe van elke keer bij een restaurant naar binnenlopen om te vragen of ze wat melk mogen opwarmen door zelfverwamende flesjes voor ze te kopen. Zo zijn ze te allen tijde verzekerd van warme melk voor hun kleintje!

Een cadeaubon

Tsja, het is misschien niet het meest originele idee voor een babyshower cadeau, maar als je op hete kolen zit…Dan kun je ervoor kiezen een leuke cadeaubon te maken, of te kopen. Denk dan aan een bon voor een babywinkel, zodat mama en papa wat spullen die ze nodig hebben kunnen kopen. Of maak het net iets persoonlijker en bied aan een keer voor de verse ouders te koken. Dat stellen ze vast op prijs. Bij Kaartje2Go kun je heel makkelijk zo’n cadeaubon ontwerpen en naar eigen smaak aanpassen.

babyshower cadeaubon mint
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje