Mooie & moderne uniseks geboortekaartjes!

De geboorte van een kindje is altijd weer een bijzonder moment. Na maanden vol verwachting is de kleine dan eindelijk daar. En wat een prachtige parel is het. Zo klein, en zo bijzonder. Dit nieuws moet met iedereen gedeeld worden in de vorm van een tof geboortekaartje, natuurlijk. Ben je niet zo’n fan van standaard kleuren en ontwerpen voor jongens en meisjes, en wil jij graag een leuk geboortekaartje dat alle regels lekker aan zijn laarsje lapt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Want wij hebben een mooie selectie uniseks geboortekaartjes, die voor en door iedereen gebruikt kunnen worden. Niet per se voor jongens, en niet per se voor meisjes, maar gewoon leuke en hippe kaartjes, die de geboorte van jouw baby aankondigen. En dat is het allerbelangrijkste, nietwaar?

Leuk & langwerpig

De tijd van de standaard vierkante geboortekaartjes is geweest. Tegenwoordig vind je leuke uniseks kaartjes in alle soorten, vormen en maten. Deze langwerpige kaart  met frisse kleuren en helder ontwerp springt meteen in het oog. Een echte eyecatcher! Super hip door de combi van silhouet illustratie, typografie en fris zeegroen. Een mooie en levendige aankondiging van nieuw leven. Welkom, kleine baby!

uniseks geboortekaartje konijn langwerpig lief

Vintage vibes

Dit uniseks geboortekaartje heeft misschien vintage vibes, maar is alles behalve ouderwets. Nee, de illustratie die zo uit een poesiealbum lijkt te zijn gekomen is juist hartstikke hip. Leuk voor zowel jongens als meisjes, en een mooi kaartje voor boven de open haard.

vintage uniseks geboortekaartje

De voordelen

  • Unieke collectie geboortekaartjes
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Inloggen = 20% korting
  • Meer dan 300.000 gebruikers!
  • Beste getest door Vara’s KASSA
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart