Net even anders…Geboortekaartjes voor meisjes

Je kindje is geboren! Gefeliciteerd! Na negen maanden vol verwachting mag je nu dan eindelijk je dochter in je armen sluiten. Wat een prachtmeid is het, zeg! Wat een plaatje en wat een lief snoetje. Je hart stroomt haast over van geluk en dankbaarheid. Het mooie nieuws van haar geboorte wil je het liefst zo snel mogelijk met al je famile, vrienden en andere dierbaren delen. Dat komt goed uit! Want wij hebben een hele mooie collectie geboortekaartjes. Ze zijn alleen over het algemeen wel heel roze, en daar houden jullie niet zo van…Niet getreurd! Speciaal voor jullie hebben wij een aantal prachtige geboortekaartjes voor meisjes uitgezocht. Mooi, maar net even anders. Ook voor jou hebben we het perfecte geboortekaartje voor jullie dochter. Kijk maar gauw mee!

Groen als gras

Groen is een prachtige kleur, en het is net even anders dan altijd dat eeuwige roze. De kleur groen is een heldere, frisse en levendige kleur, die onder andere symbool staat voor nieuw leven. Denk maar aan planten en bloemen, die ontwaken in de lente en een nieuw seizoen inluiden. Heel toepasselijk, nietwaar? Een groen geboortekaartje voor een meisje steekt alles in een mooi nieuw jasje. De foto’s vervang je door je eigen foto’s, om de kaart nog persoonlijker te maken. En ziet het er dan ook niet werkelijk heel vrolijk uit? Dat dachten wij dus ook!

geboortekaartje groen vierkant fotos

Minimal geboortekaartje

Een geboortekaartje hoeft niet altijd de meest heldere kleuren te hebben, dat bewijst deze mooie kaart maar eens. Het ingetogen kleurenpalet van goud, zwart en beige drukt liefde, dankbaarheid en blijdschap uit, maar zonder schreeuwerig te worden. Ook is het allesbehalve saai, of deprimerend. En er komt geen roze aan te pas met dit mooie geboortekaartje!

geboorte silhouet annely geboortekaartje

Gele vrolijkheid

Dit vrolijke geboortekaartje oogt simpel, maar brengt wel meteen het juiste gevoel over. En dat is wat je wilt bij je geboortekaartje. Ook deze kaart werkt met het silhouet van een meisje, dat vlinders achternazit. Ze is helemaal klaar om aan het leven te beginnen!

geboortekaartje meisje vlinder silhouet
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje